בעיה בווידוס 10

• הוסף לסימניות
המחשב נותן הודעה אם רוצים לעשות עדכונים, ומה שקרה, אם בחרתי באופציה לא לעדכן, וסגרתי את המחשב, הוא ביצע את העדכון אוטומטי , והמחשב לא עולה בחזרה. פשוט מסך שחור. ומפיע שהיתה תקלה בהעלאת המחשב בחזרה.
אני כאן עובדת אם כמה מחשבים, לאחר ש2 מחשבים קרסו, מה ניתן לעשות לפני כן, כשמופיעה ההודעה הזו, כדי שלא יקרוס???
אשמח לתשובה מהירה

• הוסף לסימניות
צריך לסגור את שירות העדכונים, ימני על המחשב שלי, ללחוץ על ניהול בכרטיסיה שרותים לחפש שירות שנקרא windows update ימני, מאפייניםברשימה הנפתחת לבחור ב disable ואישור
ללכת להתחל לחפש את ניקוי הדיסק (כמדומני נמצא בכלי ניהול) ללחוץ ימני והפעל כמנהל, לאחר החיפוש לסמן את מה שקשור לעדכונים וללחוץ אישור ומחק לצמיתות
אני קצת ממהר וגם אין לפני מחשב, מקווה שהייתי ברור

• הוסף לסימניות
המחשב נותן הודעה אם רוצים לעשות עדכונים, ומה שקרה, אם בחרתי באופציה לא לעדכן, וסגרתי את המחשב, הוא ביצע את העדכון אוטומטי , והמחשב לא עולה בחזרה. פשוט מסך שחור. ומפיע שהיתה תקלה בהעלאת המחשב בחזרה.
אני כאן עובדת אם כמה מחשבים, לאחר ש2 מחשבים קרסו, מה ניתן לעשות לפני כן, כשמופיעה ההודעה הזו, כדי שלא יקרוס???
אשמח לתשובה מהירה
בווינדוס 10, בפרט בגרסאות החדשות, מאד מסובך לבטל עדכונים אוטומטיים. אפשר לנסות כפי שכתבו מעליי.
בקשר למחשבים שלא עובדים כרגע, ניתן לעלות עם דיסק התקנה של ווינדוס ולהחזיר לbuild קודם.

• הוסף לסימניות
אין מצב לבטל את הצורך בעדכון? זה פשוט הורס את המחשב ומוחק את הווינדוס
.ובקשר למחשבים התקולים-מה לעשות כעת? עולה מסך שחור windows can not complithe instollation to install windows on this computer restart the installation
וכשאני עושה restart הוא חווזר לאותו מסך. שחור עם ההודעה הנ'ל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האם ניקוי הדיסק שרשמת דלעיל ימחק לי חומר מהמחשב?
אם תסמן רק את מה שקשור לעדכונים זה ודאי לא ימחק לך
אבל גם אם לא, זה מוחק רק קבצים מיותרים כמו הקבצים שבסל מיחזור וכן קבצי זבל ודיווחי שגיאות וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה