בעיה בחיבור אוזניות למחשב מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
האוזניות עובדות מצוין אבל המיקרופון לא נקלט
לא מצליח לחבר אותו בשום חיבור לא של האוזניות לא של המיקרופון
החיבור של האוזניות הוא חיבור יחיד של 3.5 מ"מ
(המיקרופון עובד בשיחות טלפון וכו... רק למחשב הספציפי הוא לא מתחבר)

• הוסף לסימניות
אם יש לך שתי חיבורים אחד למיקרופון ואחד לאוזניות לא נראה שזה אמור לעבוד

• הוסף לסימניות
לא זה חיבור אחד (זה אוזניות קשת עם מיקרופון

• הוסף לסימניות
כיח שקניתי את האוזניות לא אמרו לי שצריך מפצל חיבר

• הוסף לסימניות
כיח שקניתי את האוזניות לא אמרו לי שצריך מפצל חיבר
זה אומר שאמרו לך שיעבוד? אני מאמין שלא אמרו לך כלום ואתה קצת מתפלא לכן חשוב שתדע שהיום רוב מוחלט של הניידים מגיעים עם חיבור משולב.
ואז הוא יעבוד?
בקשר לזה אני מאמין שכן, אתה לא חייב להזמין מחו"ל אפשר גם לקנות כאן בארץ אם לא כזה בדיוק יש גם פתרונות אחרים
יש כאלה כאן וכאן

• הוסף לסימניות
גם לי יש בעיה יש לי אזניות Bluetooth (תמונה בקובץ המצורף) ואני מדליק את זה וזה עושה כזה צליל הפעלה ובדרך כלל זה מתחבר מיד לפלפון שלי אבל משם מה יש בזה בעיה שמיד אח"כ זה מתחבה

יש למישהו פיתרון?

קבצים מצורפים

• download.jpeg
    download.jpeg
    KB 10.8 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
התכוונתי במחשב אם יש לך שתי כניסות..
גם לי יש בעיה דומה במחשב נייח, 2 כניסות אחת לאוזניה ואחת למיקרופון, אם אני מחברת אוזניה לכניסת אוזניה אני שומעת את השיעור אבל לא יכולה להישמע כלומר לצאת מmute ,ואם אני מחברת בכניסה של המיקרופון אז גם לא שומעים אותי למרות שאני בunmute וגם אני לא שומעת כלום למי יש מידע ברור בענין אודה מאוד! האם המפצל קשור לזה או שבכלל דיברתם אודות מחשב נייד? וכן מה יכולה להיות הסיבה שכשאני מחוברת לכניסת מיקרופון לא שומעים אותי? האם זה קשור להגדרות כלשהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה