כללי בעיה ביבוא לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם ספר קודש המתורגם לערבית בפונטים בערבית, שלאחר ייבוא מוורד נעלמו חצאי רווח שמופיעים בסדר בוורד, והפכו ללא רווח כלל. בהעתק הדבק מופיע במקום הרווח הסימן שלו ¬
אם מישהו יודע על פתרון או להפנות אותי למומחה בעניין אשמח מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סופר;2083455:
יש לי בעיה עם ספר קודש המתורגם לערבית בפונטים בערבית, שלאחר ייבוא מוורד נעלמו חצאי רווח שמופיעים בסדר בוורד, והפכו ללא רווח כלל. בהעתק הדבק מופיע במקום הרווח הסימן שלו ¬
אם מישהו יודע על פתרון או להפנות אותי למומחה בעניין אשמח מאד.

הכי קל לעקוף הבעיה. בוורד תחפש הרוחים הנ"ל ותחליף ל$. ואז תחליף שוב באינדזיין

• הוסף לסימניות
איך?

נכתב ע"י eliezer;2083525:
הכי קל לעקוף הבעיה. בוורד תחפש הרוחים הנ"ל ותחליף ל$. ואז תחליף שוב באינדזיין
איך מגיעים לתו הזה ( S עם קו) בחיפוש והחלפה בוורד?

• הוסף לסימניות
$$$$$$$ מוכר??
shift 4 דולר ארה"ב
נכתב ע"י סופר;2083545:
איך מגיעים לתו הזה ( S עם קו) בחיפוש והחלפה בוורד?

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
ועכשיו למה ניתן להחליף באינדיזיין, לחצי רווח? שישית ? שליש?

• הוסף לסימניות
למה שאתה רוצה לפי הענין, ברגע שאתה יודע איך זה מסומן, זה בידים שלך. מבחינת עיצוב תנסה כמה פעמים עד שתראה מה שמתאים לטקסט ולך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה