כללי בעיה בייצוא מאינדיזיין ל PDF

• הוסף לסימניות
אני מייצאת דרך ההדפסה קובץ מאינדזיין ל PDF? הקובץ הוא סה"כ 22 עמודים. אני מצרפת תמונה של בעיה שצצה שאינני מבינה למה זה קורה. אני מסירה את הגיידז והאוברפרינט ובכל זאת הסימנים האלה מופיעים.
מי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה אודה לו מאד.

• הוסף לסימניות
בעיית קווים לבנים של שקיפות....

לג'ינג'ית היקרה!
פסים אלו הם סימנים של אפקטים של שקיפות כגון: צל וכדו'...היות שתכנת אקרובט לא כ"כ מתמודדת עם תצוגה של שקיפות משוטחת, אך אל דאגה אלו פסים וסימנים שהם רק על התצוגה...
אם הקובץ מיועד לדפוס - הכל בסדר בדפוס זה לא יקרה, ולכאורה זה טוב ששטחת שקיפות כיוון שרק במקרה של ריפ חדיש ניתן לייצא לגירסה מתקדמת יותר של אקרובט, כיוון שרק ריפ חדיש יכול לתרגם ולפענח שקיפות חיה ולטפל בה כראוי....
במקרה של תצוגה, קבצים לאינטרנט וכו'...לכל מקרה של תצוגה- תייצאי מראש שקיפות חיה, כלומר לגירסה מתקדמת כל שהיא מעבר ל-4 (1.3) כגון: 5,6 וכו'...ואז השקיפות חיה ולא יראו שום פס לבן....וממילא כשזה לתצוגה אין בעיה של ריפ....הכל רק לתצוגה...
בהצלחה!
ZAP:)

• הוסף לסימניות
המון תודות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה