עזרה בעיה בכניסה למערכות טלפוניות

• פותח הנושא 26
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעת חיוג עם הסלולרי למערכות שונות או לחברות שונות שיש צורך להקיש מספר לדוגמא למחירות הקש 1 לשירות הקש הקש 2, בהרבה מקרים איני יכול ליכנס לתפריטים אלו, זה לא מזהה את הקשת המספרים, ויש צורך לנתק את השיחה ולנסות כמה פעמים עד שזה כן תופס.
האם זה קשור לחברה או למכשיר ?

• הוסף לסימניות
אם זה קורה דווקא אצלך לכאורה זה בגלל המכשיר ולא החברה
אלא א"כ יש בעיות קליטה באיזור שלך, אז פשוט תבדוק עם מכשיר של מישהו אחר.

• הוסף לסימניות
לא. זה קורה גם לי. אשתי והשוויגער שלי
לכאורה זה תלוי בחברת תקשורת.
אנחנו בגולן כולם @26 איפה אתה??

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת בגולן, לפעמים עוזר להעביר להמתנה ולהחזיר

• הוסף לסימניות
ס ב ל נ ו ת !

להמתין קצת, לפני שמתחילים להקיש
נתקלתי בבעיה הזאת בגולן, מהנסיון, יש להמתין, לפני שמקישים, על הסיפרה המבוקשת.

• הוסף לסימניות
גם אני בגולן.
פתחתי פניה אצלם אתמול עם פרטי הבעיה אך עדיין לא קיבלתי תשובה, אולי נציף אותם עם פניות

• הוסף לסימניות
לי יש את אותה הבעיה אבל בנייח (פרטנר),
לא עוזר לי שום דבר, נראה לי אבל שזה רק במס' של 079.

• הוסף לסימניות
אצלי זה קורה אפי' בתא קולי של גולן.
היום חזרו אלי ושאלו אם זה כבר הסתדר, אמרתי לו וגם הוספתי שזה קורה גם בתא קולי, ביקשו ממני את השעה בו ניסיתי את זה בתא קולי, ואמרו שיעדכנו אותי על ההמשך

• הוסף לסימניות
ביום שישי עדכנו אותי שזה מסודר, ובקשו ממני לבדוק את זה, אחרי כמה בדיקות חזרתי אליהם שזה לא מסודר.
כעבור זמן מה, חזרו אלי שבדקו וזה בעיה בחברה המפעילה את הקוים, הבהרתי את להם שזה לא יכול להיות מכיון שזה קורה גם בתא קולי וגם אמרתי להם שהיה על התכתבות בפורום וזה קורה בניידים רק ללקוחות גולן.
בנוסף התקשרתי לימות המשיח, ואמרו לי שהם יודעים על הבעיה עם גולן ושהם מטפים בזה מול התמיכה טכנית של גולן.

• הוסף לסימניות
לי יש את אותה הבעיה אבל בנייח (פרטנר),
לא עוזר לי שום דבר, נראה לי אבל שזה רק במס' של 079.
נייח 079 כנראה שייך לגולן בצורה כלשהי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה