בעיה במצלמה

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמה קנון 70D,
בהגדרות איכות תמונה אני עומדת על האיכות הכי טובה, 20M רזולוציה 3648*5472
וכשאני מצלמת זה סה"כ 5.55 MB,מה זה יכול להיות?
תודה

• הוסף לסימניות
למה סה"כ?
תמונה בגודל כזה יכולים להדפיס ממש גדול וישאר איכותי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1423661:
למה סה"כ?
תמונה בגודל כזה יכולים להדפיס ממש גדול וישאר איכותי!

נכון, אבל זאת בעיה בהגדרות, כי אם אני מגדירה על 20M וזה נותן לי 5.5 זאת בעיה!
זה מה שמוזר לי...

• הוסף לסימניות
את מערבבת משקל- מגה בייט בגודל- מגה פיקסל.

• הוסף לסימניות
והטעות שלך אחרת - שאת על JPEG...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1423680:
את מערבבת משקל- מגה בייט בגודל- מגה פיקסל.

פשוט כתבתי מה שמופיע במצלמה, בכל אופן איך מסדרים את הבעיה?

• הוסף לסימניות
זאת לא בעיה.
20M הכוונה לעשרים מגה-פיקסל.
5.5 הכוונה לחמש וחצי מגה-בייט.
שני מדדים שונים.
הראשון רזולוציה השני נפח הקובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;1423724:
זאת לא בעיה.
20M הכוונה לעשרים מגה-פיקסל.
5.5 הכוונה לחמש וחצי מגה-בייט.
שני מדדים שונים.
הראשון רזולוציה השני נפח הקובץ.

בדיוק .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה