בעיה בפוטושופ! תצילו!!

• פותח הנושא YR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קרה לי משהו אם המברשות. בדקתי הגדרות, הכל נראה בסדר.
מי מכיר מה זה יכול להיות?
איפה הבעיה?

קבצים מצורפים

• Screenshot 2014-11-22 09.57.17.png
    KB 151 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נראה שהשכבה היא לא על נורמל,
אלא על דיסולב...

תבדקי את זה...

• הוסף לסימניות
תנסי לבטל את האפשרות "החלקה" שיש למטה
או שתנסי מברשת אחרת
או אולי שפיץ אחר בעט
או אולי תוכנה נורמלית ולא תוכנה משוכפלת לעברית שבלאו הכי איטית ולא מסונכרנת בצורה מחרידה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנוש-;1436914:
נראה שהשכבה היא לא על נורמל,
אלא על דיסולב...

תבדקי את זה...
תודה. ניסיתי כל המברשות והשיכבה על נורמל.. כיביתי והפעלתי מחדש - כלום לא עוזר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;1437079:
תנסי לבטל את האפשרות "החלקה" שיש למטה
או שתנסי מברשת אחרת
או אולי שפיץ אחר בעט
או אולי תוכנה נורמלית ולא תוכנה משוכפלת לעברית שבלאו הכי איטית ולא מסונכרנת בצורה מחרידה

גם עם עכבר זה מצייר ככה.. בל המברשות.. התופעה הזאת כבר כמה שבועות.
הרבה זמן לא ציירתי כי אני אחרי לידה ..נראה שהתוכנה שלי בינתיים השתגעה!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
תסתכלי בכלים את לא על עיפרון?

• הוסף לסימניות
אולי המברשת עצמה על דיסולב.
ואם לא עובד אז פשוט להחליף מברשת. לא חסר מברשות רכות שאפשר להשתמש בהם.

• הוסף לסימניות
אמור להיות לך ריבוע קטן(בפוטושופ 6 זה מצד שמאל למעלה)שכתוב בו flow ,תשחקי עם רמת האחוזים,או אולי זה הריבוע שהופך את המברשת ממצב לחץ עט למצב מבוטל ,זה ריבוע שיש בתוכו עיגול עם קו שיוצא באלכסון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YR;1437096:
גם עם עכבר זה מצייר ככה.. בל המברשות.. התופעה הזאת כבר כמה שבועות.
הרבה זמן לא ציירתי כי אני אחרי לידה ..נראה שהתוכנה שלי בינתיים השתגעה!:rolleyes:

מזל טוב!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שניסה לעזור!
ב"ה הכל הסתדר!!!
המברשת פשוט היתה על "התמזגות" (לא יודעת איך קוראים לזה בגירסה האנגלית)!
איך לא שמתי לב?.. - בעיה של הקשב וריכוז כנראה!..:D
תודה רבה רבה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה