בעיה בפרמייר פרו 2

• הוסף לסימניות
אני בסיום עריכת סרט והתוכנה נעצרת כל פעם עם ההודעה המצ"ב
ניסיתי לסגור לפתוח שוב, לא עוזר..
תודה מראש

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 84.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כנראה הפרוייקט מאוד עמוס, כי ההודעה אומרת שאין מספיק זיכרון כמעט עבור התוכנה.

• הוסף לסימניות
תנסי להעתיק את כל ה "Time line" לפרויקט אחר ע"י העתקה והדבקה ואז תנסי לסגור.(זה עזר לי פעם)
או שתמחקי דברים מיותרים מהמחשב (זה גם עוזר לפעמים )

• הוסף לסימניות
זה קורה לפעמים כשמכניסים תמונות גדולות מאד ממצלמה דיגטלית (גודל תמונה יכול להיות 120 ס"מ)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cupcake;535608:
תנסי להעתיק את כל ה "Time line" לפרויקט אחר ע"י העתקה והדבקה ואז תנסי לסגור.(זה עזר לי פעם)
או שתמחקי דברים מיותרים מהמחשב (זה גם עוזר לפעמים )

אני ניסיתי ג"כ את השיטה הזו במקרה כזה-
אך הוא העתיק לי את החומר ללא המעברים...

• הוסף לסימניות
תשמרי את הפרויקט המקורי בשם חדש, ותמחקי לפחות מחצית ממנו, יצאי לAVI ותראי, אם הטריק עובד והמחשב מצליח להתגבר הרווחת.
(השלב הבא הוא יצוא כל חלקי הסרט וחבורם בפרויקט חדש...)

• הוסף לסימניות
אם לא תעזור לך שום שיטה פשוט תרנדרי חתיכות חתיכות
ואז תיצאי

• הוסף לסימניות
לרוב זה נובע מהסיבה שאביגדור העלו כאן.

אין ברירה אלא להקטין את תמונה המקור ולבדוק.

מנסיון זה פתר את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה