כללי בעיה בפתיחת אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
לא יכול להיות בלי סיפורים..בטח השוויתם בין מחשב מיני מק לפי.סי קור 2

נו באמת..אין מצב...אני ממש לא מבינה איך אנשים בכלל יכולים
אני עובדת הרבה על תלת מימד....אך לא רק בגלל זה ..להכל גם לוידיאו וגם להכל...
אין על מק...ובמיוחד לא על מק פרו...(מקינטל)
אין אין מצב...לא נתתם למק טוב צ'אנס..
לא מספיק לשבת ליד מק...צריך לתת צ'אנס של תקופת עבודה על זה ועל זה...
אך באמת מעניין שיפתח אשכול ובו יספרו כל אחד על איזה מחשב עובד ואיך מרוצה...
מעניין מאד...גם בגלל שאני מתרגשת לקראת רכישת המק פרו החדש שלי..
האמת? גם הכיס שלי הולך להתרגש מאד אפילו לרעוד ...אך זה כדאי...השקעה טובה שמחזירה עצמה בכל פרוטה לטווח הרחוק...

• הוסף לסימניות
ישבנו כאן, עסעמסי ואני. הוא על הלפטופ שלו (לא מק מיני, דווקא משהו די טוב, לא יודע להגיד שמות ומספרים כי אני לא מתמצא) ואני על המחשב שלי, ועשינו נסיון בתלת מימד, על משהו בערך כמו שאביגדור עשה (אם כי אני חייב לציין שהדוגמא שלו פשוט י-פ-ה) ואצלי זה לקח 10 שניות ואצלו 12 שניות. (המון זמן יחסית לכמה נקודות שממנו הוא אמור לעשות תלת מימד. בקיצור זה לא בשביל העצבים שלי)

נכון שאין להשבות אין היציבות שיש למק לזה של הפיסי, אבל אני חסיד של קורל. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;61556:
אבל אני חסיד של קורל. :)

אין לנו שום בעיה, בחסידות שלנו יש מספיק חסידים, לא צריכים יותר - - -
אבל אם תרצה ללמוד את התורה שלנו, נשמח לשתף אותך בסודותיה - - -

אבל סתם לדון בלי תכלס, זה נחמד
אבל לא שימושי - - -

• הוסף לסימניות
צודק.
לכן ביקשתי לשמוע מחברים שמכירים את שתי התוכנות המעלות של אילוסטרייטר מול קורל.

• הוסף לסימניות
וואו איך פספסתי הרבה.. :)
חייבים להשלים ילההה לעבודה!

• הוסף לסימניות
אצלי ספרתי - 2 שניות לגביע.

סימבול ספריי צבע -
איזה צבע שאתה בוחר, ומשתמש עם הספריי - משנה את גווני הסימבולים בקבוצה בהתאם לצבע הנבחר.
כנ"ל פלוס לחיצה על ALT מחזיר את הצבע המקורי בהדרגה

סימבול ספריי שקיפות -
מחיל רמות שונות של שקיפות לפי משך הלחיצה

• הוסף לסימניות
אצלי ספרתי - 2 שניות לגביע.
בא לי לראות את המחשב הזה...

סימבול ספריי צבע -
איזה צבע שאתה בוחר, ומשתמש עם הספריי - משנה את גווני הסימבולים בקבוצה בהתאם לצבע הנבחר.
אז ודאי שיש את המושג סימבולס אצל קורל, ואם אתה עושה ספריי מסימבול מסויים, ומשנה את זה אח"כ אז הכל משתנה.

כנ"ל פלוס לחיצה על ALT מחזיר את הצבע המקורי בהדרגה
טיפ נחמד

סימבול ספריי שקיפות -
מחיל רמות שונות של שקיפות לפי משך הלחיצה
לא הבנתי

• הוסף לסימניות
אסביר כיצד ההודעה מתקשרת לבעיית זיכרון....

קודם כל זה קשור לפי.סי (ולא אנקוב בביטוי שהשתמשתי מקודם על פי.סי....), לווינדוס...
כל משתמשי הפיסי מוכרחים להפנים את העובדה...שכל התפעול של הווינדוס עם תוכנות בכלל וגרפיות בפרט (מלבד דברים מאד מסויימים) פשוט לא יעיל...אני הייתי מגדירה את הפיסי כגורר חבילות מן העבר ולא משחרר..
כלומר: כמובן שגם מה שקורל 8 כתב שכשפתוחים הרבה תוכנות וודאי שהסיכוי לראות אז הודעה כזו גבוה יותר. אך בכלל מערכת הווינדוס פשוט לא יציבה...
אינני רוצה להלאות את משתמשי הפורום היקרים בשלל הסיפורים שהספקתי לחוות לצד העבודה על פי.סי. על מערכת הווינדוס בשימוש בתוכנות גרפיות לאו דווקא מידי כבדות...ורק בעת תקופה קצרה של ניסיון לעבוד עליו על פרוייקט פשוט וקל...
וגם היום שהפי.סי והווינדוס משמשים לי הרבה לחיבור לרשת..ולא לתוכנות הגרפיקה...עדיין אי רואה את זה בחוש...
הפי.סי. ווינדוס לא יודע לנצל זיכרון באופן יעיל...כאשר השתמשו בו זמן רב בתונות שונות בחלק הזמן במקביל ובחלק בנפרד...גם כשסוגרים את התוכנות...לא משתחרר זיכרון..כאילו הזיכרון על התוכנה נסחב עדיין לשוא ע"י הווינדוס...שלא משחרר אותו לתוכנות ופעילויות אחרות בהווה...ורק פעולה של הפעלת המחשב מחדש מנקה לגמרי זיכרון ומפעילה אותו מתחילה...ויש צורך בפי.סי. לבצע זאת לא פעם...למרות שיש לי מחשב מה זה חזק ואחרון...תותח של פי.סי...אבל זהו...זה כזה ואי אפשר לשנות...היהפוך כושי עורו?
כעת השאלה היחידה שמטרידה אותי כעת..כאשר מתקינים ווינדוס על מק, האם הקלות בהדבקות בוירוס זהה לזו של ווינוס על פיסי לכל דבר? ואם כן, אזי הסיפור של הצורך בתוכנות אנטי וירוס למינהן זהה ונחוץ גם על מק בטירוף? והאם ווירוס על ווינדוס שבמק יכול להזיק גם למערכת ההפעלה של המק ליאופרד, וממילא לכל התוכנות והקבצים שעליו? מה מידת הקשר ביניהן?
אלו שאלות ששוות דיון, ומי שיוכל להשיב עליהן באמינות ובמקצוענות הוא כאלה כמו יוסעלע ועוד כאלו שכבר עובדים על הדור החדש של המק.
אז תודה מראש לכל מי שיאות להגיב פה מנסיונו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zap;61598:
(ולא אנקוב בביטוי שהשתמשתי מקודם על פי.סי....)

ואני לא יכתוב מה שאני כתבתי על מק.

פשוט ערכו לי את ההודעה פעם קודמת. (מי שרוצה אפשר באישי...)

• הוסף לסימניות
ונתנו, המחשב שלי לא שווה טיסה מאירופה, תאמין לי.
סה"כ 1 ג'יגה זיכרון, דואל קור, גם לא הכי חזק שיש.

לגבי הסימבול ספריי -

לספריי יש המון אופציות, אחת מהן היא ספריי צבע.
(אין צורך לשנות את הסימבול המקורי, אתה משנה את קבוצת הסימבולים שנוצרה מהספריי, וגם בתוכה אתה משנה רק את האובייקטים שאתה רוצה)
כלומר - אחרי שאתה מפזר את הסימבולים עם הספריי הרגיל, יש לך עוד סוגים של ספריי:

למשל, צביעה.
אתה עובר עם ספריי הצביעה על קבוצת הסימבולים, בכל מקום שלחצת זה נותן קצת מהצבע שבחרת, לחיצה ארוכה תתן 100% צבע, לחיצה קלה פחות, וכו'.
לפי גודל המברשת, כך מס' הסימבולים מהקבוצה שיהיו מושפעים.

ספריי שקיפות -
כנ"ל, רק במקום שזה יצבע, זה נותן שקיפות.
לחיצה ארוכה תעלים לגמרי חלקים מהקבוצה (איפה שלחצת)
לחיצה קלה תתן שקיפות קלה.

יש גם שינוי גודל, שינוי סטייל, ריחוק וקירוב של סימבולים בתוך הקבוצה.

בקיצור כלי ממש חביב.

אה, ואני בכלל מחסידות אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;61611:
ונתנו, המחשב שלי לא שווה טיסה מאירופה, תאמין לי.
סה"כ 1 ג'יגה זיכרון, דואל קור, גם לא הכי חזק שיש.
אז לא

לגבי הסימבול ספריי -

לספריי יש המון אופציות, אחת מהן היא ספריי צבע.
(אין צורך לשנות את הסימבול המקורי, אתה משנה את קבוצת הסימבולים שנוצרה מהספריי, וגם בתוכה אתה משנה רק את האובייקטים שאתה רוצה)
כמובן, ובקורל אין צורך לשנות את הקבוצה, רק את המקורי וזהו.
כלומר - אחרי שאתה מפזר את הסימבולים עם הספריי הרגיל, יש לך עוד סוגים של ספריי:

למשל, צביעה.
אתה עובר עם ספריי הצביעה על קבוצת הסימבולים, בכל מקום שלחצת זה נותן קצת מהצבע שבחרת, לחיצה ארוכה תתן 100% צבע, לחיצה קלה פחות, וכו'.
לפי גודל המברשת, כך מס' הסימבולים מהקבוצה שיהיו מושפעים.
נשמע משהו טוב. לא נראה לי שיש בקורל, אבל מאמין שכן.

ספריי שקיפות -
כנ"ל, רק במקום שזה יצבע, זה נותן שקיפות.
לחיצה ארוכה תעלים לגמרי חלקים מהקבוצה (איפה שלחצת)
לחיצה קלה תתן שקיפות קלה.
נשמע מדהים.

יש גם שינוי גודל, שינוי סטייל, ריחוק וקירוב של סימבולים בתוך הקבוצה.
כמובן שקיים בקורל.

בקיצור כלי ממש חביב.

אה, ואני בכלל מחסידות אחרת.
תודה!

• הוסף לסימניות
רגע, אבל יש או אין את זה בקורל?
ברצינות אני שואלת.

• הוסף לסימניות
כתבתי מה שאני יודע בבירור שקיים, אם הייתי יודע על הדברים האחרים שקיים הייתי כותב את זה. לא?
בינתיים אני רוצה לשמוע עוד דברים. אני רוצה להשתכנע.

• הוסף לסימניות
אריאל'ס, תודה לך!
בזכותך נודע לי עכשיו עוד כמה דברים בקורל. דברים בסיסיים, אבל לא ידעתי עליהם.
תודה!

קבצים מצורפים

• 625.jpg
    KB 17.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
גם אצלי צצה בעיה זו החל משבוע שעבר!

ממש אין קשר לזיכרון!!!

• הוסף לסימניות
אצלי גם לא נפתח האילוסטרייטר- אמרו לי שהבעיה נעוצה בכך שיש לי יותר מדי פונטים במחשב וזה גורם לבעיה, אם למשהו יש פתרון מעשי נא להודיע לי.

תודה

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
חזרה לשאלה הראשונה.
יש לי את אותה בעיה אז אהי פותחת מסמך ששמור בLI וזה פותח לי את האילוסטרייטור וא"כ אפשר כבר לפתוח מסמך חדש.
אצלי זה עובד בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה