בעיה בקובץ שסגרתי באנקור, מי תוכל לעזור??

• הוסף לסימניות
סגרתי באנקור (אחרי שנים שלא עשיתי את זה)
סגרתי בכמה אופציות, גם ישר על דיסק, גם בקובץ במחשב לצריבה וגם סתם כקובץ במחשב,
סגר הכל בסדר,
עכשיו אני מנסה לפתוח את הקובץ הסגור, גם דרך הדיסק וגם במחשב,
בכולם הוא נותן לי את השגיאה הזאת-
אני חייבת את זה מוכן היום, ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה,
מה זה יכול להיות? מישהי תוכל לעזור לי??
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• 11לכידה.JPG
    11לכידה.JPG
    KB 13.6 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
מקפיצה,
אולי יהיה כאן למישהי רעיון...

• הוסף לסימניות
תסגרי לא דרך אנקור.

• הוסף לסימניות
סגרתי גם רגיל
אבל אני צריכ ה את זה גם למכשיר DVD

• הוסף לסימניות
נוצרה לך במחשב תיקיה עם קבצי VOB?
צריך לצרוב את זה לא דרך DATAD
אלא דרך וידאו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;2008508:
נוצרה לך במחשב תיקיה עם קבצי VOB?
צריך לצרוב את זה לא דרך DATAD
אלא דרך וידאו.

כן נוצרה תיקיה,
הבעיה כאן שלפני הצריבה בכלל, אני פותחת את קטע הוידאו הזה במחשב שלי וקופץ לי ההודעה הזאת שהעלתי לכאן.

• הוסף לסימניות
אז מישהי אמרה לי לנסות לייבא את החומר הסגור כבר ולא ליבבא את הפרויקט מפרמייר,
מקקוה שזה יעזור, תודה לכםץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה