כללי בעיה בקיפול פרוספקט

• הוסף לסימניות
גרפיקאים רחמנים בני רחמנים, הצילו!
היום קבלתי מהדפוס פרוספקט שביצעתי, הוא הודפס על נייר 250 גר' ובא עם קיפול.
הצרה היא, שמקום הקיפול התקלף כולו והצבע נשבר, וכיוון שהפרוספקט כהה, נראה שם שוונצים לבנים ומכוערים. ולא דיי בצרה הזו, גם הקיפול לא יצא ישר במאה אחוז.
מה עושים?
האם זו בעייתי שהדפסתי משהו כהה על נייר עבה? זה דבר שצריך להמנע ממנו מנסיונכם, בגלל שבירת הצבע?
או אולי יש פה בעיה עם הדפוס???
מישהו נתקל בבעיה כזו?

• הוסף לסימניות
לרוב זו בעיה של נייר (ישן, סוג וכד')
ברור שאפשר לקפל נייר עבה עם הדפסה כהה.

• הוסף לסימניות
אם זאת הדפסה דיגיטלית,

אזי הבעיה מוכרת. היא נובעת משיטת הצמדת הצבע לפני הנייר. כמובן צריך להקפיד על כיוון נייר נכון, הצרה שרוב המכונות לא מתאימות אלא להדפסה על נייר בכיוון ארוך. הפתרון הוא ביג ידיני חזק מאוד.

אם זה דפוס אופסט, אז הבעיה היא כיוון נייר בלבד.

• הוסף לסימניות
בנייר עבה מומלץ מאד לעשות בי ולא קיפול

• הוסף לסימניות
כמובן שלא קיפלו את העבודה במכונה אלא, עשו, בודאי, "ביג" שהוא סימן קיפול המיועדנ לקיפול עצמי ביד. אין מצב לקפל ניר 250 גר' במכונה ומי שעשה כך - על אחריותו. כמו שאמר קודמי - הפתרון הוא ביג חזק וקיפול ידני זהיר.

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים....
לא מדובר בהדפסה דיגיטלית, יש מקום לבוא בתביעה כלפי הדפוס?

• הוסף לסימניות
אם הדפיס

בכיוון נייר לא נכון - לדעתי יש מקום לפיצוי: להחזיר את העבודה ולקבל אותה מחדש.

• הוסף לסימניות
תגידו אתם עושים צחוק כמעט כל נייר וכל סוג הדפסה עם און בלי ביג כאשר ההדפסה כהה הנייר יתקלף ויתבקע.

פתרון אחד בלבד לעשות למנציה ואז בכל טוב ואם זה משהו שצריך לא לאורך זמן אפשר לעשות לכה מים או לכה שזה זול בהרבה.
לתבוע את בית הדפוס - קבלת מה שהזמנת צריך לחשוב על זה קודם.
אני שלמתי 5000 ש"ח כדי ללמוד מטעות כזו.

לdggrafix כל מכונות הדפוס מותאמות להדפיס גם על כיוון ארוך וגם על קצר והמכונה וגם אתה ואני כמעט שלא מבדילים, רק בקיפול רואים הבדל. על כל פנים זו לא הסיבה לבקעים וההתקלפות כנ"ל

• הוסף לסימניות
גם בדפוס דיגיטלי יש אפשרות שהצבע לא יתקלף צריך רק לדעת איפה מדפיסים ובאיזה מכונה.
אני מדפיסה הרבה אצל כתר דיגיטל יש להם אינדיגו (נראה לי שהמכונה באופן אוטומטי מורחת לכה בסיום ההדפסה גם בלי בקשה מיוחדת מצידי). מאז שאני מדפיסה אצלם עוד לא קרה לי שהתקלף לי הצבע בביג גם בנייר 300 גר'.

• הוסף לסימניות
צודקים קודמי אצלנו לרוב זה לא נתקלף הצבע ואם כן עושים למינציה לא משנה באיזה עובי נייר מדובר.

וברור שעשו ביג ולא קיפול ידני.
הסתר לפני עבודה כזו גדולה כדאי לך לברר קודם אצל מי את מדפיסה כי בטח זה לא הדפסה ראשונה שלך :)
בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה