בעיה בקריאת הדיסק און קי

• פותח הנושא SARII
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי אורגנית ימהה 750 וכאשר אני מכניסה אליו את הדיסק און קי הישן הוא קורא אותו בקלות
אבל כשאני מכניסה כל דיסק און קי אחר-היא כותב לי שיש בעיה בהתחברות והוא לא קורא אותו...
משהו יודע אולי מה יכול להיות הסיבה לזה??
זה הגיוני כזה דבר?

• הוסף לסימניות
ייתכן שזה קשור למערכת הקבצים של הכונן, הכוננים הישנים זה בדר"כ FAT 32, והחדשים זה יכול להיות EX FAT או NFTS, ולכן אולי האורגנית לא מזהה.
אם אכן זו הבעיה (לאחר שבדקתם במחשב (לחצן ימני על הכונן במחשב>מאפיינים) והכונן הישן באמת הוא FAT 32 והחדש הוא משהו אחר) ניתן לפעמים לפרמט גם חדשים למערכת הישנה ואז אולי זה יעבוד.
אם אתם מסתבכים תעלו את השאלה הרלוונטית בצורה מסודרת לפורום תוכנה חומרה ורשתות ושם לכאורה יוכלו לעזור.
בהצלחה
נ.ב. אני קצת מבין בדיסק און קי אבל בכלל לא באורגניות.

• הוסף לסימניות
2 הכוננים הם FAT32 אחד מהם נקרא באורגנית והשני לא-כך שפירמוט כנראה לא יעזור...
יכול להיות שזה בעיה אחרת?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת משהו יודע???

• הוסף לסימניות
אשכול זה מקומו בפורום תוכנה חומרה ורשתות
שם יש כמה מומחים שידעו לענות לך הרבה יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה