כללי בעיה בשאטרסוק

• הוסף לסימניות
משהי הורידה לי תמונה משאטרסטוק
והתמונה יורדת רק חצי
מגיע חצי פס אפור, כמה פעמים שניסתה זה לא יורד
יש פה משהו שיוכל לעזור? :(

102094858

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לפעמים זה קשור לחסימה של האינטרנט,
אולי יש לך אפשרות לפתוח אותה באופן זמני?

• הוסף לסימניות
תמונה 102094858

קבצים מצורפים

• shutterstock_102094858.rar
    8.5 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
שאלתי פעם על זה בתמיכה טכנית שלהם. הם אמרו שזה קשור לעומס בזיכרון הזמני שלי או משהו כזה (למחוק קבצים זמניים, דברים מההורדות וכו') בנוסף, עד שבוע ניתן להוריד (ואם אתם ברשיון לפי תמונה ולא לפי גודל אז גם בגדלים אחרים) את התמונה ששילמת עליה.
יש גם היסטוריית הורדות כוללת של כל לקוח, אין לי מושג אם ומתי הם מעבירים ללקוח העברה חוזרת של תמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחיה מ;1520419:
שאלתי פעם על זה בתמיכה טכנית שלהם. הם אמרו שזה קשור לעומס בזיכרון הזמני שלי או משהו כזה (למחוק קבצים זמניים, דברים מההורדות וכו') בנוסף, עד שבוע ניתן להוריד (ואם אתם ברשיון לפי תמונה ולא לפי גודל אז גם בגדלים אחרים) את התמונה ששילמת עליה.
יש גם היסטוריית הורדות כוללת של כל לקוח, אין לי מושג אם ומתי הם מעבירים ללקוח העברה חוזרת של תמונות

אם יש ללקוח כרגע מנוי, הוא יכול להוריד גם תמונה שהורדה לפני זמן רב.
ואם אין לו, הוא לא יכול.
למה? ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה