בעיה בתצוגת מסך (תמונות, ורקע שלחן עבודה)

• הוסף לסימניות
שלום,

במחשבי, נייד של לנובו, וינדוס 7, ישנה בעיה קשה של תצוגת תמונות. כאשר תיקיה מלאה בתמונות, הן לא מוצגות (גם כששיניתי ל'סמלים גדולים'), וגם לא בחלונית התצוגה. תחת זאת מופיע אייקון של תמונה רגיל. בשביל לצפות בתמונה יש לפתוח אותה במציג.

כמו"כ, רקע שלחן העבודה שחור משחור. כמה שניסתי להגדיר תמונות ורקעים, זה משתנה לכמה דקות, ומיד מתחלף לשחור.

אשמח לעזרה בפתרון הבעיה.

בתודה!

• הוסף לסימניות
כנס ללוח הבקרה > אפשרויות תיקייה > לשונית 'תצוגה'
וודא שהתיבה 'הצג תמיד סמלים, אף פעם לא תמונות ממוזערות' אינה מסומנת ב-V.

בקשר לרקע שולחן העבודה, יתכן שלמערכת ההפעלה שברשותך אין רשיון תקף.

• הוסף לסימניות
צריך לפרוץ את הוינדוס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Dvir;1018332:
כנס ללוח הבקרה > אפשרויות תיקייה > לשונית 'תצוגה'
וודא שהתיבה 'הצג תמיד סמלים, אף פעם לא תמונות ממוזערות' אינה מסומנת ב-V.

בקשר לרקע שולחן העבודה, יתכן שלמערכת ההפעלה שברשותך אין רשיון תקף.

תודה! הבעיה נפתרה!

אשר לשלחן עבודה, הוא אכן כל הזמן כותב לי שהרשיון פג. בכל הפעלה של המחשב הוא נותן לי אפשרות הפעלה כעת/יותר מאוחר, והבחירה שלי היא כמובן "יותר מאוחר"...

מה עלי לעשות?

• הוסף לסימניות
אפשרות ההפעלה כמובן כרוכה בתשלום שיוסיף כמה מאות שקלים לחשבונו של ביל גייטס.
ברשת קיימים מספר רב של 'דרכים יצירתיות' להפעלת מערכת ההפעלה ללא תשלום.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. הטכנאי שהתקין לי את הוינדוס הדריך אותי לפתור את הענין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה