משפחת לוי...
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש להם צ'אט באינטרנט עם שירות יעיל ומהיר.
נו מה עשית ?ומה אפשר לעשות אם קוד המסירה כבר נאבד?
לי זה קרה.ומה אפשר לעשות אם קוד המסירה כבר נאבד?
אלפי תודות ל @אלפי תודותלי זה קרה.
קיבלתי שיחת טלפון עם בקשה לאימות, הקשתי - ולתומי חשבתי שסיימתי עם זה, ולכן זרקתי את קוד האימות.
אח"כ התברר לי שתעודת הזהות שלי לא מופעלת, פניתי לאימייל שכבר כתבו כאן - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ושם ענו מאוד מהר, היו אדיבים וטיפלו בבעיה.
יש קישור לצאט?יש להם צ'אט באינטרנט עם שירות יעיל ומהיר.
אחרי כמה ימים שלא מאמתים התעודה מאבדת תוקף וצריך להנפיק חדשה....תודה!
אם קרה למישהו אשמח לשמוע מנסיונכם, למה להתקשר למשרד הפנים יותר גרוע מלהתקשר לחברת תקשורת
לא מפרסמים מייל באופן גלוי.היה לי את זה גם,
שלחתי מייל ל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא בטוח אולי זהלא
לא מפרסמים מייל באופן גלוי.
אני תקוע עם הבעיה הזו,
אתה יכול לכתוב את המייל הזה בלי שטרודל?
ברוכה הבאה למדינת ישראל המפותחת שלנו!!!אם קרה למישהו אשמח לשמוע מנסיונכם, למה להתקשר למשרד הפנים יותר גרוע מלהתקשר לחברת תקשורת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים