כללי בעיה העתק מאינדיזיין לוורד

• הוסף לסימניות
עימדתי ספר באינדיזיין, ועשינו בו הרבה תיקוני טקסט
עכשיו הלקוח מבקש שאני יתן לו את זה בוורד (כי לו אין את החומר אחרי כל התיקונים)
ניסיתי לעשות העתק/הדבק אבל זה מגיע לוורד בלי הדגשות ובלי כותרות, מירכוז וכו'

מי יודע על פטרון שאוכל להביא ללקוח את החומר עם הדגשות ומירכוז
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
file
export

• הוסף לסימניות
יש לי אינדיזיין CS5

אני לא מוצא אצלי כזה אופציה של יצוא לRTF
אם מישהו יודע אולי יכוון אותי בדיוק איך להגיע לזה

• הוסף לסימניות
צריך שהסמן של הטקסט יהי פעיל בתוך המסגרת טקסט

• הוסף לסימניות
אני לא רואה פה RTF

ושוב אני צריך להוציא את כל הטקסט וישאר ההדגשות והכותרות (לא חייב אפילו אותו פונט)

קבצים מצורפים

• 1111.jpg
    KB 194.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אין פטרון לבעיה?

אולי בכל זאת
זה מאד דחוף לי

• הוסף לסימניות
הר ברזל, תודה על העלאת הנושא, גם לי יש לקוח כזה.
אין סיומת קובץ שנקראת כך (יש לי CS6)
אולי תוכלו לכוון אותנו יותר?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הר ברזל;1483250:
אולי בכל זאת
זה מאד דחוף לי

אתה נמצא בתוך הטקסט????

• הוסף לסימניות
זה הוא נותן גם כשנמצאים עם הסמן בתוך הטקסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה