בעיה מחרידה

• הוסף לסימניות
הסרטתי ראיונות ללקוח , סגרתי את הקובץ בסגירה הרגילה בפרמייר H.264 ,
הסרט הוקרן ,את המוזיקה שמעו ואת ההקלטות - לא! במחשב שלי שומעים מצוין
כמו כן השתמשתי בבום מעולה-NTG4PLUS
אז מה קרה????
תודה עצומה למגיבים!!!!

• הוסף לסימניות
אולי הקלטת על מונו, וערוץ אחד לא עבד אצלם?

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם שטונים מסוימים לא נשמעו באולם, ולכן ההקלטות היו נשמעות נורא בעוד שלמוזיקה היה חיפוי מההרמוניה כולה. זו היתה בעיה של מגעים בלבד. לקראת סוף הארוע הקרינו שוב עם כבל חדש והכל עבד נפלא.

מה שנשמע מהבעיה: הקלטת במיקרופון שמקליט רק שמאל או ימין (בד"כ שמאל) ולא שכפלת את הערוץ גם לימין בסטריאו, לפט או רייט לא עבדו בפועל (מערכת רמקולים או בוקסות) וזו התוצאה.

• הוסף לסימניות
לא שמעו בכלל את ההסרטות,, לא היתה בעיה במגעים אלא בחלק מחשבים שומעים ובחלק לא,
וזה הוקלט על 2 ערוצים!
מי יוכל לעזור?
ישר כח למגיבים!

• הוסף לסימניות
הייתה לי פעם בעיה כזו וזה כן היה קשור לערוצים ובגלל שהקלט על ערוץ אחד והייתה בעיה במגיעים של דיוידי אז שמעו רק ערוץ אחד, מוזיקה ולא הקלטות,

• הוסף לסימניות
שוב אני מדגישה זה הוקלט על 2 ערוצים, מישהי אמרה לי שאולי זה קורה בזיהוי של פרימייר לקבצים מסוימים???

מי יודע????

• הוסף לסימניות
אצלך הסרט הסגור עובד במחשב עם סאונד?
אם כן הבעיה היא לא בפרימייר בשום אופן, הוא סוגר את הכל כמיקס אחד ולא יתכן שישמעו חלק כן וחלק לא.
הבעיה ברמקולים בהקרנה, חד משמעית.

• הוסף לסימניות
אז איך שמעו את המוזיקה - המנגינות שהוספתי ואילו את מה שהוקלט בבום לא שמעו?- כמובן הכל באותו סרט סגור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעצבת על;2314488:
אז איך שמעו את המוזיקה - המנגינות שהוספתי ואילו את מה שהוקלט בבום לא שמעו?- כמובן הכל באותו סרט סגור?

קודם תעני על השאלה, האם אצלך במחשב שומעים את את ההקלטה בסרט הסגור?
או שרק בפרימייר שמעת.
זה חיוני מאוד לפתירת הבעיה

• הוסף לסימניות
בסרט הסגור אצלי במחשב שומעים מצויין!!!
כבר מעלה חתיכה קטנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעצבת על;2314517:
בסרט הסגור אצלי במחשב שומעים מצויין!!!
כבר מעלה חתיכה קטנה

מסקרן, מחכה לחתיכה

• הוסף לסימניות
השאלה היא, אם מה שהעלית לכאן עכשיו עבר המרה, כלומר בטח חתכת חתיכה מהסרט וסגרת שוב באיזו תוכנה, כך שזה לא מעיד על הסרט המקורי.

מה שכנראה קרה במקורי זה, שלמרות שהקלטת על שני ערוצים שמת את הקריינות בשכבה שהיתה על ער מסויים, אולי פתחת סיקוונס עם כמה ערוצים בטעות? והמגעים היו בעיתיים בהקרנה.
אם את רוצה את יכולה שלוח לי את הסרט המקורי שהיה בהקרנה למייל שמופיע בחתימה שלי ואבדוק את הערוצים.

• הוסף לסימניות
תודה על ההתייחסות!
אשלח לך חתיכה מהסרט המקורי במייל!
ישר כוח!

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לך, הבעיה שגורמת להנ"ל נוצרת כשהערוץ הסופי מקודד בסטריאו, ועקב בעיה בהגברה הם משמיעים רק צד אחד שמשום מה לא נשלח אליו הסאונד המבוקש.
הפיתרון: אם מדובר בין כה וכה בהגברה שמשמיעה מונו (ה' ישמור) אז תייצאי גם מונו והכל יהיה בסדר.
אם זו הגברה סטריאופונית, פשוט לבדוק בחלק הבעייתי שהוא משמיע מונו ל2 הרמקולים אותו סיגנל.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה