בעיה עם משרד התמ"ת מעונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;893705:
ולכל המתלוננים פה אין מושג איך מטפלים בזה בדרך פחות קונבנצינאלית (כמו שכתבתי לעיל: עסקנים, ח"כים)?
לי אמרו שאם עובר חודשים ועדיין לא מסודרת הדרגה אז לא אקבל רטרואקטיבית את ההנחה, למשהוא יש מושג אם זה נכון?
נכון!
הם לא מחזירים על יותר מחודשיים.
השאלה שלי מנהלת המעון לא יכולה לעזור לך?
אצלנו המעון עושה את זה...

• הוסף לסימניות
אחרי טרטורים רבים שלא הועילו לקביעת הדרגה, פניתי אליהם היום שוב טלפונית.
ענו די מהר - 3 דקות בערך.
ענתה לי פקידה עניינית בשם דיקלה, שאחרי בדיקה ארוכה אמרה שצריך תלוש שכר אם לחודש אפריל. הרגשתי שאני מתפוצץ, כיון שאת זה אמרו לנו לפני חודשיים, ומאז כבר דיברנו עמם כמה פעמים שבטעות כתבו על טופס הרישום תאריך מאוחר, ושלחנו שוב את טופס הרישום עם התאריך הנכון ואמרו לנו שכך יהיה בסדר, והנה שוב, הכל מתחיל מההתחלה.
דיברתי אליה בעצבים, והיא אמרה שהיא תבדוק למה התיק שלנו נפל בין הכיסאות. אמרתי לה שלפי המתואר בעיתונות אין שם אף אחד על הכיסאות, כולם נופלים ביניהם. היא אמרה שהיא לא יכולה לעזור למי שמטיל ספק ביעילות "המערכת" שבסך הכל נועדה לעזור להורים. שיניתי את הטון, ובקול בוכים אמרתי לה שכבר עשר שנים לא יצאתי מהכלים, ורק התלאות הרבות גרמו לכך.
היא הלכה לבדוק את הנושא אצל אחת המנהלות, ואחרי כמה דקות על הקו היא אמרה שהיא לא תעזוב את התיק שלנו עד שהוא יסודר.
לא עברו 20 דקות, ובאתר התמ"ת מופיעה כבר הדרגה המאושרת!
הנני כאן להתנצל בפני דיקלה שספגה את הצעקות שהגיעו למישהו אחר, ולהודות לה על הטיפול המהיר והיעיל.

• הוסף לסימניות
זה קטע חזק בדרמה

• הוסף לסימניות
רק בשבוע שעבר הסתדר עניין הדרגות באתר אצל כמה שאני מכירה.

• הוסף לסימניות
לכל המעוניינות יש לי חברה שמטפלת בדרגות
בצורה מהירה ויעילה מזרזת דרגה וכן דואגת לדרגה הכי טובה
וכן עוד דברים עושה לגבי התלושים.

כדאי לפנות אליה לי אישית היא עזרה מאד !!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
האם כל חודש נקבעת דרגה מחדש???
חזרתי מחופשת לידה, אישרו לי דרגה זמנית לחודשים, השלמתי עוד תלוש ואז אשרו לי עוד חודש.
כל הזמן בדקתי וראיתי שבינתים אישרו לי רק 3 חודשים.
עכשיו בדקתי, וראיתי שאישרו לי רק עוד חודש.
אבל עדין רשום "תאריך סיום זכאות על פי המידע הקיים כיום במערכת: 20/10/2012".
מה זה אומר???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה