בעיה עם תצוגת סוללה נוקיה C2.

• הוסף לסימניות
ב"ה
יש לי בעיה עם הפלאפון שהוא מראה במסך על סוללה מלאה, ואז אחרי שימוש של יום יומיים הוא פתאום מראה אותו על מצב אדום (סוללה חלשה).
זאת אומרת שאין שלב שהוא מראה על סוללה חצי מלאה בשימוש הרגיל.
(למרות שהמצב הזה קיים בפלאפון. לדוגמא שאני מטעין לקצת זמן ומנתק הוא מראה חצי סוללה)
אני מטעין את הפלאפון בערך כל יומיים כך שזה לא כ"כ מפריע, אבל בכל זאת המעבר החד הזה לפעמים מפתיע ומשאיר אותי עם סוללה חלשה ללא כל התראה מראש. יש איזה פיתרון?
מדובר בנוקיה C2 חדש לגמרי (נקנה ב450 ש"ח מחנות אמינה) עם סוללה מקורית במצב מצויין.

• הוסף לסימניות
ב"ה
יש לי בעיה עם הפלאפון שהוא מראה במסך על סוללה מלאה, ואז אחרי שימוש של יום יומיים הוא פתאום מראה אותו על מצב אדום (סוללה חלשה).
זאת אומרת שאין שלב שהוא מראה על סוללה חצי מלאה בשימוש הרגיל.
(למרות שהמצב הזה קיים בפלאפון. לדוגמא שאני מטעין לקצת זמן ומנתק הוא מראה חצי סוללה)
אני מטעין את הפלאפון בערך כל יומיים כך שזה לא כ"כ מפריע, אבל בכל זאת המעבר החד הזה לפעמים מפתיע ומשאיר אותי עם סוללה חלשה ללא כל התראה מראש. יש איזה פיתרון?
מדובר בנוקיה C2 חדש לגמרי (נקנה ב450 ש"ח מחנות אמינה) עם סוללה מקורית במצב מצויין.
בעיה מוכרת בc2 על פניו אין פתרון וזה חלק מהבאגים של הc2

• הוסף לסימניות
דיברתי עם @אלישי הוא אומר זה בעיה של סוללות לא מקוריות.
לאידך גיסא הוא אומר שיתכן שהסוללה שלי מחזיקה מעמד יותר מסוללה מקורית, כך שאני לא ממהר לקנות מקורית.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת בc2 על פניו אין פתרון וזה חלק מהבאגים של הc2

זה לא באג של C2
בעיה ידועה בסוללות לא מקוריות של C2
לא משנה מה הטיב כל עוד שזה לא של נוקיה לא יעבוד
צריכים לקנות BL5C מקורית NOKIA

• הוסף לסימניות
זה לא באג של C2
בעיה ידועה בסוללות לא מקוריות של C2
לא משנה מה הטיב כל עוד שזה לא של נוקיה לא יעבוד
צריכים לקנות BL5C מקורית NOKIA
קניתי כבר 5 כאלו עד היום, כתוב עליהם NOKIA בכל מקום, וזה לא מקורי...
קניתי גם בארץ בשישים שקל, אותה תוצאה.
יש למישהו אולי קישור לסוללה *מקורית* ומוכחת כמקורית?

• הוסף לסימניות
קניתי כבר 5 כאלו עד היום, כתוב עליהם NOKIA בכל מקום, וזה לא מקורי...
קניתי גם בארץ בשישים שקל, אותה תוצאה.
יש למישהו אולי קישור לסוללה *מקורית* ומוכחת כמקורית?
@אלישי מבין בזה, כדאי לשאול אותו.
בכל אופן מצורף בזה תמונה של סוללה שיש לי, שאין לה את הבעיה הנ"ל (והיא עם אחריות של יורוקום). מה שאומר שהיא מקורית.
ומצורף תמונה של סוללה שיש לה את הבעיה הנ"ל מה שאומר שהיא לא מקורית.
האם היה לך סוללה שנראית כמו המקורית ובכל זאת היה את הבעיה?

מקורית (שחור לגמרי):

לא מקורית (אפור לבן):

קבצים מצורפים

• 20191121_222248.jpg
    20191121_222248.jpg
    2.2 MB · צפיות: 53
  • 20191121_222239.jpg
    20191121_222239.jpg
    2.6 MB · צפיות: 66
  • 20191121_222102.jpg
    20191121_222102.jpg
    2.1 MB · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
@אלישי מבין בזה, כדאי לשאול אותו.
בכל אופן מצורף בזה תמונה של סוללה שיש לי, שאין לה את הבעיה הנ"ל (והיא עם אחריות של יורוקום). מה שאומר שהיא מקורית.
ומצורף תמונה של סוללה שיש לה את הבעיה הנ"ל מה שאומר שהיא לא מקורית.
האם היה לך סוללה שנראית כמו המקורית ובכל זאת היה את הבעיה?

מקורית (שחור לגמרי):

לא מקורית (אפור לבן):
קצת חולק עליך.
השווית סוללות של C2 208 ו105?

• הוסף לסימניות
השווית סוללות של C2 208 ו105?
השחורה של 105. והאפור לבן של c2.
אני לא מבין בתחום, ורק כתבתי הנראה לענ"ד מצטער אם טעיתי והטעיתי.
(במתמחים טופ @אלישי כתב שניתן להשיג סוללה מקורית בירושלים וזה שחור לגמרי עם כיתוב של נוקיה לאורך.
השאילה היא אם מראה הסוללה יכול להעיד על זה שהיא מקורית..)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דיברתי עם @אלישי הוא אומר זה בעיה של סוללות לא מקוריות.
לאידך גיסא הוא אומר שיתכן שהסוללה שלי מחזיקה מעמד יותר מסוללה מקורית, כך שאני לא ממהר לקנות מקורית.
בהצלחה.
ככה.סוללה מקורית יש לה תצוגה טובה אבל מחזיקה (מניסיון) עד יום וגם זה בקווץ'.לא מקורית יומיים שלושה אבל יש בעיה בתצוגה....

• הוסף לסימניות
בכללי כמעט כל המומחים לענייני נוקיה עבר לכתוב במתמחים טופ...מומלץ לעבור לשם

• הוסף לסימניות
בהחלט יש גם בבטריות השחורות כמו של 208 יש זיופים שהם לא מקוריים. אין לי מושג איך מזהים את המקורי.

בC2 יש בעיקרון הבדל בגווני הצבע בין המקורי למזוייפים אבל אין לי מושג אם אפשר להשיג אותם (הפסיקו לייצר כבר לפני 5 שנים).
יש חנות בגבעת שאול שקנה במכרז של הצבא ארגז של C2 (לא כשר) מקוריים שחלק היו בקושי בשימוש. אולי יש לו בטריות (ראיתי פלאפון ממנו לא יודע אם שווה לקנות בטריות ישנות כ"כ)

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
יש חנות בגבעת שאול שקנה במכרז של הצבא ארגז של C2 (לא כשר) מקוריים שחלק היו בקושי בשימוש. אולי יש לו בטריות (ראיתי פלאפון ממנו לא יודע אם שווה לקנות בטריות ישנות כ"כ)
מעניין מאוד.
להשיג כמו של 722 יד ראשונה בהחלט מסקרן.
תוכל להשיג פרטים שלו?

• הוסף לסימניות
400 ש"ח, IMEI לא כשר, תפריט כשר.
אשתדל בלנ"ד להשיג כתובת.

• הוסף לסימניות
בהחלט יש גם בבטריות השחורות כמו של 208 יש זיופים שהם לא מקוריים. אין לי מושג איך מזהים את המקורי.

בC2 יש בעיקרון הבדל בגווני הצבע בין המקורי למזוייפים אבל אין לי מושג אם אפשר להשיג אותם (הפסיקו לייצר כבר לפני 5 שנים).
בטריות מקורויות אני חושב אפשר לקנות ב"פלא קשר" בדווידקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה