דרוש מידע בעיה, פרסומות בפרוג

• הוסף לסימניות
אוקיי... אז חוץ מהעניין המטריד בהחלט של כל הפרסומות בפרוג, באמת! זה כבר עבר הרבה גבולות של טעם טוב!
יש לי לאחרונה בעיה, אני ניגש לסרטון ואני רוצה לראות אותו ויש שם פרסומת, שמישהו שילם בכדי להוציא אותי מדעתי... אוקיי, אז אני מחכה עד שיהיה "דלג" ואני מקליק ואז מתחילה הקטסטרופה - הפרסומת מתחילה "להתנגן" ברקע, רק שמע בלי צפיה ואז כבר אין "דלג" וכל זה... אני אנוס לשמוע את הפרסומת עד תומה!
אולי זה נסלח כשהפרסומת היא של 5 שניות אבל אם זו הפרסומת החדשה שה האיש ההוא שנואם על תוכנת פלא לילדי קשב או משהו - הפרסומת הזו רצה אצלי כבר כמה דקות ואין לי איך להפסיק אותה! אין!
אני עובר ללשונית אחרת בכדי להמשיך עם משהו אחר אבל הנודניק עדיין מדבר!
טירוף מוחלט!!!

אשמח לעזרה בדחיפות.

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות פרוג צריכים לממן את עצמם איכשהו.

• הוסף לסימניות
ברור.
אם קראת את כל המלל של פותח השרשור מדובר על באג מסוים.
אז מה שאני מציעה, וזה מה שאני עושה, אני לא נכנסת לסרטים, אלא לקובץ זיפ שמעלים עבור חסומי נטפרי (אני אתרוג), ושם אין את הפרסומות וגם לא את הבאגים.

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות פרוג צריכים לממן את עצמם איכשהו.
אין בעיה שיממנו את עצמם פרסומות זה דבר קיים ומקובל.
אבל לא צריך לשגע את כל מי שמשתמש באתר. אגב, לא ראיתי את הבאג הזה באף אתר אחר שמכבד את עצמו....
יש פרסומת, מדלגים וזהו!
דרוש תיקון ויפה שעה אחת קודם.
תודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה