כללי בעיה קטנה באילוס'

• הוסף לסימניות
תוך כדי עבודה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני מעתיקה טקסט מנוקד מכל מקום שהוא, לתוכנת אילוסטרייטור, כל הדגשים לאורך כל הטקסט קופצים החוצה מהאותיות. ניסיתי למחוק את הרווח שנוצר בין הדגש לאות, זה אמנם הכניס את הדגש חזרה למקום, אבל מחק את הניקוד השייך לאות, כמו למשל פתח או קמץ.
מישהו פעם ניתקל? מישהו יודע? אשמח מאוד אם תעזרו לי, ותודה מראש!

• הוסף לסימניות
תבדקי אם זה בפורמט אופן טייפ ואת האמת בכלל לא נראה לי שאילוס תומכת ניקוד

• הוסף לסימניות
נתקלתי בזה בעבר, זו בעיה בפונט, תנסי להחליף פונט ואלי זה יעזור לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;1346169:
תוך כדי עבודה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני מעתיקה טקסט מנוקד מכל מקום שהוא, לתוכנת אילוסטרייטור, כל הדגשים לאורך כל הטקסט קופצים החוצה מהאותיות. ניסיתי למחוק את הרווח שנוצר בין הדגש לאות, זה אמנם הכניס את הדגש חזרה למקום, אבל מחק את הניקוד השייך לאות, כמו למשל פתח או קמץ.
מישהו פעם ניתקל? מישהו יודע? אשמח מאוד אם תעזרו לי, ותודה מראש!

באינדזיין זה קו2ה שהדגש מוקלד לא הראשון. והפתרטן על ידי חיפוש והחלפה.
ייתכן שגם כאן זו הבעיה.

נ"ב. אילוסטרייטור תומך ניקוד

• הוסף לסימניות
זה בגלל שהדגש הוקלד לפני הניקוד

• הוסף לסימניות
האם יש מה לעשות? הרי איני יכולה להתחיל לנקד מחדש טקסט שלם!

• הוסף לסימניות
להשתמש בפונט המכיל טבלאות OpenType, שם לא משנה סדר ההקלדה
או
לפני העיצוב באילוס', כשהטקסט עדיין בוורד להשתמש במאקרו שמבצע את ההחלפה או בתכנת DGSB4NIKUD של אליהו פריד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1346671:
להשתמש בפונט המכיל טבלאות OpenType, שם לא משנה סדר ההקלדה
או
לפני העיצוב באילוס', כשהטקסט עדיין בוורד להשתמש במאקרו שמבצע את ההחלפה או בתכנת DGSB4NIKUD של אליהו פריד

יש לי רק פונטים של פונטביט, ואיני חושבת שיש לי OPENTYPE.

היות ואיני מתמצאת במיוחד בוורד, חוץ מהבסיס כמובן, אשמח מאוד אם תוכל להסביר את עצמך לגבי השימוש במאקרו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה