בעיות בהתקנת גוגל דרייב באינטרנט רימון

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל בכזו בעיה
בשרות שלהם לא עונים כבר יומיים
במחשב פתוח ובמחשב עם נתיב הגוגל דרייב מותקן מצוין ועובד
במחשבים המאותרגים התכונה לא מותקנת לא נפתחת למרות שכשנכנסים לגוגל דרייב מהדפדפן הוא מצליח
מישהו נתקל, יש פתרון כל שהוא?

• הוסף לסימניות
גם אני לא הצלחתי!
אחרי התקנה כשפתחתי הוא טוען שאין לי חיבור אינטרנט
ואח"כ לא מגיב כשפותחים , כנ"ל

:eek::eek:

לא התעקשתי עם זה כי לא היה לי זמן.. לא חשבתי שקשור לרימון

• הוסף לסימניות
זאת בדיוק הבעיה שלי
וזה דחוף לי :(

• הוסף לסימניות
איזה סינון יש לך?
אולי זה קשור?
יש לי הרמטי , ואפילו הגימייל עושה הרבה בעיות
שיהיו בריאים , את מתקשרת אליהם - יש לך פתרונות כמספר הנציגים העובדים שם , ושום אחד מהם לא עוזר. כבר התייאשתי..

:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
יש לי אתרוג רגיל לא יודעת עד כמה הרמטי
בגימייל אין בעיות
אבל אנחנו בד"כ מתקשרים ומנדנדים כשיש בעיות

• הוסף לסימניות
היה על זה אשכול לפני שבוע........

(ולמי שעצלן מלחפש אז אני יגלה שזה עדיין בדף הראשון בפורום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה