בעיות בהתקנת ווינדוס 10

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב נייד שקניתי אותו עם וונידוס 10.
שכחתי את הסיסמה שלו, ושלחתי אותו לטכנאי שיפרוץ, הטכנאי פרץ אותו אבל התקין לי עליו ווינדוס פרוץ, הורדתי את ווידוס מהאתר של מייקרוספט, והמחשב לא מצליח להתקין אותו הוא כותב "המחשב שלך לא הופעל כראוי" ונותן כל מיני אפשרויות נסיתי לאפס... לא הולך
הבעיה שהוא גם לא נותן להשתמש עם המערכת ההפעלה שהטכנאי התקין כנראה שהוא הסיר אותה?
אשמח לעזרה!!!

• הוסף לסימניות
לכאורה צריך לקנות מס' סריאלי אמיתי, או לפרוץ, או להתקין מחדש עם פריצה.

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון, הטכנאי לא באמת פרץ את סיסמת הכניסה, אלא פשוט התקין לך מערכת מחדש. הבנתי נכון?!

אם אכן כך הם פני הדברים, תגשי אליו ופשוט שיחזיר לך את המערכת עם רשיון חוקי, היות שכשרכשת את המחשב הוא הגיע עם רשיון חוקי למערכת.

אגב, מי זה הטכנאי המהולל הזה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שכחתי את הסיסמה שלו, ושלחתי אותו לטכנאי שיפרוץ, הטכנאי פרץ אותו אבל התקין לי עליו ווינדוס פרוץ, הורדתי את ווידוס מהאתר של מייקרוספט, והמחשב לא מצליח להתקין אותו הוא כותב "המחשב שלך לא הופעל כראוי" ונותן כל מיני אפשרויות נסיתי לאפס... לא הולך
הבעיה שהוא גם לא נותן להשתמש עם המערכת ההפעלה שהטכנאי התקין כנראה שהוא הסיר אותה?
אשמח לעזרה!!!
מבלי חלילה לדבר סרה מבלי לדעת את כל צדדי המקרה,
משהו פה נשמע הזוי לחלוטין. מה עם קבצי המשתמש? התוכנות? הגדרות? פשוט התקין מערכת חדשה כי לא הצליח לפרוץ ססמה (שאגב מדריכים לתהליך מצויים בכל חור ברשת!).

בפנייך האופציות הבאות:
1. לחזור לאותו 'טכנאי', ולדרוש מערכת הפעלה חוקית.
2. לאקטב את הרשיון.

• הוסף לסימניות
אני בכלל לא הבנתי מה הבעיה פה, לא הצליח להפעיל את הווינדוס? כלומר לא הותקן כראוי?
או שהכל עובד כדת וכדין, רק אין אקטיבציה?
מה שעוד מוזר, שגם אם הטכנאי פרץ והכניס רישיון, הווינדוס איננו גירסה אחרת (לא מתקינים גירסה פרוצה), ומה הביא אותכם לנסות להתקין את הווינדוס מחדש מאתר מייקרוסופט?
אגב, האם אתם בטוחים שהיה רישיון חוקי לפני כן?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה!!!
מפקפק בכינוי "טכנאי" לאותו אחד שעשה בצורה הזויה זו

• הוסף לסימניות
נשמח לפירוט מלא מה בדיוק עשה הטכנאי המוזר הזה, ומה הבעיה המדויקת של המחשב כעת.
קניתי את המחשב ושילמתי על המערכת הפעלה הייתי צריכה להתקין תוכנות, שלחתי לו את המחשב שיתקין והמחשב חזר עם ווינדוס לא מקורי - לא מה שהיה לי, אח שלי הוריד מחדש את המערכת ההפעלה המקורית והשתמשתי במחשב במשך כשנה לפני כמה ימים החלפתי סיסמה ושכחתי אותה אז שלחתי את המחשב לאותו טכנאי שיפרוץ הוא באמת פרץ אבל כשקיבלתי את המחשב ראיתי ששוב הווינדוס לא אותו דבר כשדיברתי איתו הוא בכלל לא ידע שיש לי ווינדוס מקורי ולכן התקין את הפרוץ.
בקיצור אני ניסיתי שוב להוריד את ווינדוס וכנראה שזה לא ירד בצורה תקינה אז אין אפשרות להיכנס למחשב כנראה שצריך להתקין מחדש דרך USB כי כל שאר האפשרויות שהמחשב נותן לא עובדות...
תודה

• הוסף לסימניות
משהו לא ברור לי
מה ניסית לעשות עכשיו
למה אין אפשרות להיכנס למחשב?

• הוסף לסימניות
קניתי את המחשב ושילמתי על המערכת הפעלה הייתי צריכה להתקין תוכנות, שלחתי לו את המחשב שיתקין והמחשב חזר עם ווינדוס לא מקורי - לא מה שהיה לי, אח שלי הוריד מחדש את המערכת ההפעלה המקורית והשתמשתי במחשב במשך כשנה לפני כמה ימים החלפתי סיסמה ושכחתי אותה אז שלחתי את המחשב לאותו טכנאי שיפרוץ הוא באמת פרץ אבל כשקיבלתי את המחשב ראיתי ששוב הווינדוס לא אותו דבר כשדיברתי איתו הוא בכלל לא ידע שיש לי ווינדוס מקורי ולכן התקין את הפרוץ.
בקיצור אני ניסיתי שוב להוריד את ווינדוס וכנראה שזה לא ירד בצורה תקינה אז אין אפשרות להיכנס למחשב כנראה שצריך להתקין מחדש דרך USB כי כל שאר האפשרויות שהמחשב נותן לא עובדות...
תודה
תכלס אתם רוצים שמשהו או יעשה או יסביר לכם איך להתקין ע"י כרטיס או קי?

• הוסף לסימניות
תודה
מאיזה אזור אתם?

ממליץ בחום רב ליצור קשר עם טכנאי מומלץ מהפורום או אחד שימליצו לך עליו מנסיון, לשמירת קשר ולליווי מקצועי לאורך זמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה