בעיות חיבור לרשתות אלחוטיות

• הוסף לסימניות
(הועבר מאשכול מדריכים)
מחשב שהותקן עליו XP מחדש עושה לי בעיות בחיבור לרשתות אלחוטיות (שונות). הוא מראה לי שהוא מקושר אולם אין גלישה, פקודת IPCONFIG מציגה כתובות נכונות, אבל אין גלישה ואין PING כלל אפילו לא לכרטיס (10.0.0.127) במצב הרשת הוא מראה בתים שנשלחו XX,XXX, בתים שנתקבלו 2. משהו פה לא סביר. ניסיתי עם כרטיס חיצוני + דרייבר ואותה תוצאה. LAN עובד, סלולארי עובד ורק זה בעייתי (מצבצי"מ של הנתונים). מה קורה כאן?

קבצים מצורפים

• צילום מסך.JPG
    KB 158.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
למה subnet כזה???? תעשה 255.255.255.0 סביר שזו הבעיה...
ופינג לעצמך שולחים כך 127.0.0.1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sn מחשבים;659790:
למה subnet כזה???? תעשה 255.255.255.0 סביר שזו הבעיה...
ניסיתי כך וכך. אין הבדל.
נכתב ע"י sn מחשבים;659790:
ופינג לעצמך שולחים כך 127.0.0.1
גם לא הועיל.
מעניין שאצלי (WIN7) ב 127.0.0.1 הוא מחזיר שגיאה, וב10.0.0.127 הוא מחזיר לי את הכתובת האמיתית שהיא 10.0.0.4.

• הוסף לסימניות
מעניין שאצלי (WIN7) ב 127.0.0.1 הוא מחזיר שגיאה, וב10.0.0.127 הוא מחזיר לי את הכתובת האמיתית שהיא 10.0.0.4.

כנראה המחשב שלך לקח משהו חזק...

127.0.0.1-127.255.255.254 כל כתובת בטווח הזה אמורה במחשב שפוי להחזיר מהמחשב המקומי...
10.0.0.127 זה סתם כתובת רגילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;663960:
כי הבעיה, בעיה...
ובאישי, פניתי אחת ולא נעניתי ואיני חפץ להטריד אותך.

השארת אותי עדיין בשאלה שכתבתי לך בהודעה חוזרת.......

בכל מקרה רצונו של אדם כבודו ומכבד את פרטיותך

• הוסף לסימניות
דבר ראשון
לא כתבת את הפקודה PING נכון לבדיקת התקשורת של המחשב שלך
היא צריכה להכתב כך
ping 127.0.0.1

במקום שהטריח אותך בפקודות תריץ את הסקריפט המצורף לכאן

יפתח חלון CMD אל תסגור אותו תן לו להסגר לבד
בסיום הפעולה יפתח חלון הסייר בכונן C
תראה שם קובץ info.txt
תעלה לכאן או שלח אלי באישי

קבצים מצורפים

• Test Network.rar
    KB 92 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה