מידע שימושי בעיות קליטה

• הוסף לסימניות
לא מבין את זה הקליטה קשורה לעומס שיש על הקווים?
זה לאו דווקא קליטה, אבל כשיש עומס גם אם הקליטה מצויינת קשה עד בלתי אפשרי להוציא שיחות.

• הוסף לסימניות
אני בטוח שיש מכשיר להגברת קליטה, אבל הוא גם לא נייד - ברחוב, וזה גם "מבשל" אותנו, כי זה עובד בעזרת גלי מיקרו (בערך - זו הקליטה) וזהב מגביר את זה. חוץ מזה, המגביר קליטה הוא מגביר לאיזור של כ 15 מטר, ויכולים להשתמש בו מקסימום 5 טלפונים. ואם0 יש לך 5 שכנים שתפסו "קו" במגביר שלך, אז אתה עדיין באותה בעיה כמו קודם, רק עם חוסר של לפחות 200 ש"ח...

• הוסף לסימניות
יש צלחת כזו שקונים ב- מעל 1000 ש"ח והיא עוזרת כך אמרה לי שכנה .
לפרטנר אין אצלי קליטה טובה אבל יש להם הכי הרבה דקות. מה אכפת להם לחלק דקות אם א"א לדבר ממילא..

• הוסף לסימניות
בקיצור לאן אתם ממליצים לעבור??

• הוסף לסימניות
מוכרת פלפונים אמרה לי שאף אחד לא יודע, צריך לבדוק בפלפון שלך את הסים של החברה המסוימת שאת רוצה לעבור אליו אחרת א"א לדעת.
היא אמרה לי שמי שיגיד שהוא יודע מה טוב באזור שלך - משקר.

• הוסף לסימניות
מוקד שירות לתוכניות,
חשבוניות ולעדכון פרטים
5474*
1-800-800-054

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה