בעייה בדגימת וידאו.

• הוסף לסימניות
יש לי קלטת וידאו מיני דיוי, וכאשר דגמתי אותה למחשב עם המצלמה שלי דרך פרימייר - הכל היה בסדר עד שלקראת סיום הדגימה התצוגה היתה קצת משובשת ומהירה...

כשבדקתי את הקלטת שוב במסך המצלמה שמתי לב שלאורך כל הסרט רואים פתאום קווים אפורים על הוידאו, והוידאו נראה ביניהם.

בדקתי קלטת טובה אחרת וגם שם היו פסים אלו, קלטת שלפני כן ראו בה מצויין !!!

בטח שהבעייה במצלמה, ורציתי לשאול אם למישהו יש פתרון? מה עושים בכזה מצב?

תודה רבה !

• הוסף לסימניות
יש מצב שהראש של המצלמה צריך ניקוי, אז או שקונים קלטת ניקוי, או שמוסרים למעבדה.

• הוסף לסימניות
פופקו, תודה על תשובתך המהירה ! האם אתה בטוח שזה הבעייה? ואם כן היכן קונים קלטת כזו? זה משהו יקר?
תודה.

• הוסף לסימניות
לפעמים זה קורה כשמקליטים על קלטת שהוקלט בה כבר חומר ושהיא לא חדשה.

• הוסף לסימניות
גם לי קרה פעם, ובאמת אחרי ניקוי זה עבד מצוין, אפשר לקנות את הקלטת ניקוי הזאת בהרבה מקומות כמו חנות שמוכר מוצרי אלקטרוניקה , או מוצרים למחשב, יכול להיות אפילו שבחנן מוכרים... זה לא עולה יקר, משהוא בסיבות 30 ש"ח אולי פחות, אני כבר לא זוכרת..

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המשיבים. הפתרון של דבורה היה המתאים ביותר למקרה שלי, ובאמת לאחר ניקוי זה הסתדר !!!
תודה רבה !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה