כללי בעייה בייצוא ל PDF מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מייצא מאינדיזיין ל- PDF, טקסט עם ניקוד, וב PDF הוא מבלבל לי את הרווחים! (כמו שרואים בעיגול)

באופן מוזר, כשאני מוחק את ניקוד מתחת לע', זה מסתדר. כמו שרואים בתמונה השניה.

מה הסיבה? מישהו יודע? אני צריך את זה להיום, מקס' מחר...
תודה!

קבצים מצורפים

• בעייה.png
    KB 57.9 · צפיות: 14
  • בעייה 2.png
    KB 43.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
זו בעיה בפונטים של פונביט - כשמנוקד - מדובר בזה כבר בפורום - הפתרון זה לייצא PDF דרך POSRIPT בהדפסה של אינדיזיין, ואז יוצא הניקוד טוב.

• הוסף לסימניות
צריך להעביר את זה לעקומות-
Type-Greate Outline
ואז זה אמור לייצא בסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoel32;809420:
לייצא PDF דרך POSRIPT בהדפסה של אינדיזיין,

אני לא כ"כ מבין בזה, אפשר הסבר מפורט יותר? זה קשור לחלון הזה (שבתמונה)?

(לגבי הפתרון של עקומות, יש בזה חיסרון שא"א לערוך את זה אח"כ).

תודה!

קבצים מצורפים

• הדפסה.png
    KB 65.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לגבי הפתרון של עקומות, יש בזה חיסרון שא"א לערוך את זה אח"כ

אם סיימתם לעבוד על הקובץ- אפשר לשמור בשם,
קובץ אחד עם טקסט "חי"
ןהקובץ השני בעקומות, ואותו לייצא.

• הוסף לסימניות
עדיין יש בזה חסרונות:
אי אפשר לעשות חיפוש או להעתיק טקסט ב PDF שנוצר, ואם זה יושב על אתר אינטרנט, גם כן זה לא ייכלל בחיפוש של גוגל וכדו'.

לכן אני מעדיף את האפשרות השנייה. אבל לא הבנתי מה הוא התכוון

• הוסף לסימניות
קודם כל, באינדיזיין שממיריםלעקומות הוא לא דורס את הטקסט החי, הוא מוסיף שכבה מעליו של טקסט עקומות, אפשר פשוט להעבירו לשכבה נפרדת ולהסתיר את הטקסט החי.

לגבי הדפסה לפוסטקריפט, הוא התכוון לזה, צריך לבחור במדפסת פוסטקריפט (כמו בתמונה המצורפת) , הוא מוציא קובץ PS ללחוץ עליו והדיסטילר מייצא אותו ל-PDF

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 60.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
טוב...
ניסיתי להדפיס כך את הקובץ, ובאמת זה פתר את הבעיה של האותיות. תודה!

אבל יש בעייה נוספת - הוא מדפיס לי רק על A4, והקובץ בגודל אחר.
ובהגדרות הדפסה באינדיזיין משום מה אני לא יכול לשנות כלום (רואים בתמונה),
וב"דיסטילר" ניסיתי לשנות משהו בהגדרות, אבל אני לא מבין בזה וזה גם לא כ"כ עבד...

בכלל - זו פעם ראשונה שאני עובד עם פוסטסקריפט ודיסטילר, מה תפקידם?

תודה רבה ממש!

קבצים מצורפים

• לא נותן לבחור.png
    KB 90.4 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה