בעייה בכונן חיצוני

• הוסף לסימניות
יש לי כונן חיצוני וכאשר אני מחברת אותו הוא מזוהה רק חלקית , כלומר לוקח למחשב המון זמן לקלוט אותו וגם אז רק יש לי את השם שלו אבל אין את שאר הפרטים כלומר הקבולת שלו והשטח הפנוי. אני לא מצליחה להכנס אליו בשום צורה וכאשר אני מנסה המחשב נתקע. המחשב כותב לי שצריך לפרמט את הכונן. אבל גם זה נתקע.
מיותר לציין שהוא מלא בחומר שחשוב לי והשאלה היא האם ניתן לשלוף את החומר ממנו בעצמי וכמה יפגע פירמוט ביכולת השיחזור שלו?
ושאלה אחרונה מה הסבירות שיש וירוס כיון שבכונן אחר מצאתי וירוס שפגע בכמה קבצים.

• הוסף לסימניות
50 אחוז שזה תקלה במערכת הקבצים של הדיסק ואז עם טיפה ידע ותוכנות מתאימות אפשר להוציא 99 אחוז עד 100.

ה 50 אחוז הנוספים זה שזה תקלה בדיסק עצמו - תקלה מכנית - ואז חייבים חברת שחזור מקצועית סיפור של 1500 שח ומעלה.

• הוסף לסימניות
מה זה תוכנה מתאימה?

• הוסף לסימניות
זה גם יכול להיות שילוב של שניהם
תקלה בחומרה שגורמת לתקלה במערכת קבצים

היה לי כזה דיסק הצלחתי לסרוק אותו עם תוכנת RecoverMyFiles
דרך מכונה וירטואלית VMware

כי על המחשב זה היה תוקע לי אותו כל שניה ולא הייתי יכול לשמוע מוזיקה
התוכנה סרקה את הדיסק (250Gb) משהו כמו 4 ימים ברציפות ואז הוציא לי את החומר בשלמות

דרך אגב צריך לומר פה שכל התקלות האלה נובעות מזה שגורמים זעזועים לדיסקים קשיחים וזה מצוי הרבה בניידים וכן צריך לדעת להתנהג בזהירות עם זה
או לעבור לSSD

• הוסף לסימניות
תעבירי לאיש מקצוע כדי שיטפל בזה כמו שצריך

ובקשל לוירוסים בכללי יש צורך להגן עם תוכנה מעודכנת על המחשבים

• הוסף לסימניות
כל כך הרבה אשכולות יש כאן על כוננים חיצוניים שנתקעים, כך שאי אפשר לסמוך עליהם כגיבוי, רק אם מגבים לשני כוננים לפחות, או שמגבים גם בענן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;675815:
תעבירי לאיש מקצוע כדי שיטפל בזה כמו שצריך

ובקשל לוירוסים בכללי יש צורך להגן עם תוכנה מעודכנת על המחשבים

יש לי נורטון והוא אכן מצא לי וירוס בכונן אחר וכתב שזה טופל אבל הכונן הזה הפסיק לעבוד.

• הוסף לסימניות
אם אני יפרמט את הכונן, יהיה סיכוי להציל את החומר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aiala;676255:
אם אני יפרמט את הכונן, יהיה סיכוי להציל את החומר?

אם תפרמט ימחק החומר מה הרווחת ??
שהסרת את הוירוס אבל עכשיו תצטרך לשחזר חומר
בחלם בנו את הבית חולים מתחת לגשר

• הוסף לסימניות
ברור שימחק.
כוונתי לשאול האם אחרי פימוט תכנת שיחזור תשחזר בקלות או לא .

• הוסף לסימניות
פירמוט רגיל נוגע בעיקר בראש הדיסק קשיח מה שאומר שכמעט הכל אפשר לשחזר לאחר פירמוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה