פונט בעייה בפיסוק של פונט

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני באמצע לעמד קומיקס בפונט אלף של פונטייפ.
תוך כדי עבודה אני מבחינה שבכל פעם שיש שלוש נקודות (...) הפסיקים הופכים לצורנות אחרת.
עובדת בתוכנת פוטושופ.
(אני לא יודעת אם קשור, באותו קובץ יש שתי מילים בפונט גוטמן טולדו, ונראה לי שהנקודות "מיובאות" משם.)
האם הבעיה בהגדרה בתוכנה, ואם כן, איך אפשר לתקן אותה.
מצ"ב דוגמא, הנקודות מסומנות בצהוב.

קבצים מצורפים

• 15.png
    KB 597.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;1095723:
אני באמצע לעמד קומיקס בפונט אלף של פונטייפ.
תוך כדי עבודה אני מבחינה שבכל פעם שיש שלוש נקודות (...) הפסיקים הופכים לצורנות אחרת.
עובדת בתוכנת פוטושופ.
(אני לא יודעת אם קשור, באותו קובץ יש שתי מילים בפונט גוטמן טולדו, ונראה לי שהנקודות "מיובאות" משם.)
האם הבעיה בהגדרה בתוכנה, ואם כן, איך אפשר לתקן אותה.
מצ"ב דוגמא, הנקודות מסומנות בצהוב.

בעיה ידועה, יש לך גרסה ישנה של הפונט
פני אליהם ובקשי גרסה מתוקנת של הפונט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1095726:
בעיה ידועה, יש לך גרסה ישנה של הפונט
פני אליהם ובקשי גרסה מתוקנת של הפונט.
את הפונט קניתי לפני כשנה.
זה כבר נכלל בגדר "גרסה ישנה"?

• הוסף לסימניות
זה בגלל התיקון האוטומטי של וורד. הוא מחליף שלוש נקודות לגליף מיוחד של שלוש נקודות.
הפתרון: לבחור את הסימן בוורד, להעתיק ולהדביק בתיבת החיפוש, ולהחליף לשלוש נקודות רגילות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1095868:
זה בגלל התיקון האוטומטי של וורד. הוא מחליף שלוש נקודות לגליף מיוחד של שלוש נקודות.
הפתרון: לבחור את הסימן בוורד, להעתיק ולהדביק בתיבת החיפוש, ולהחליף לשלוש נקודות רגילות.
האם פוטושופ קשור לוורד?
אמנם אני עושה העתק- הדבק מוורד, אך את העיצוב ובחירת הפונט בפוטושופ אח"כ.
אשמח לתשובה, אני כבר מבולבלת :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;1095876:
האם פוטושופ קשור לוורד?
אמנם אני עושה העתק- הדבק מוורד, אך את העיצוב ובחירת הפונט בפוטושופ אח"כ.
אשמח לתשובה, אני כבר מבולבלת :(

את העיצוב את עושה בפוטושופ, אבל אחרי ששלוש הנקודות שהיו שלושה גליפים הפכו בוורד לגליף אחד
תבטלי את התיקון הזה בוורד וזה יסתדר לך.

• הוסף לסימניות
גם אם אתה צודק, ווורד המיר השלוש נקודות לגליף אחד, אצלי גם הגליף של שלוש נקודות הוא מתאים לפונט.
ומ"מ זה בכל מקרה בעיה בפונט, שהחברה צריכה לתקן.

אלא אם. איך שהוא וורד ממש החליף פונט, ולא גליף, ואז ניקוי דריסות יוכל להועיל.

ובכל מקרה מומלץ עיצובית חהשתמש בגליף של שלוש נקודות, זה פותר קשיי עימוד אחר כך בחיפוש והחלפה למשל. שניתן למחוק כל שתי נקודות בלי חשש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1096080:
גם אם אתה צודק, ווורד המיר השלוש נקודות לגליף אחד, אצלי גם הגליף של שלוש נקודות הוא מתאים לפונט.
ומ"מ זה בכל מקרה בעיה בפונט, שהחברה צריכה לתקן.

אלא אם. איך שהוא וורד ממש החליף פונט, ולא גליף, ואז ניקוי דריסות יוכל להועיל.

ובכל מקרה מומלץ עיצובית חהשתמש בגליף של שלוש נקודות, זה פותר קשיי עימוד אחר כך בחיפוש והחלפה למשל. שניתן למחוק כל שתי נקודות בלי חשש

אינני שולל את דבריך, רק הסברתי לה איך פוטשופ קשור לוורד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה