בעיית זכרון תו"כ רינדור

• פותח הנושא faski
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עובדת על מחשב קצת עצוב (דנדש אבל עם יכולות לא גבוהות מדי..)
2 ג'יגה זכרון.
רנדרתי כמה סרטים בימים באחרונים, ובחמישי בערך הוא אומר לי שזכרון המערכת מוגבל,
והוא נתקע.
(יש הרבה מקום על ההארד דיסק).
פתחתי את ניקוי דיסק ומחקתי כל מיני קבצים שהציעו לי, ורוקנתי את הסל מיחזור.
מה עוד אפשר לעשות??

• הוסף לסימניות
אם את עובדת על פרימייר או אפטר יש אופציה בתוכנות הללו דרך תפריט FILE ושפ באופציה האחרונה בפרופסונל (לא הצלחתי לכתוב זאת באנגלית מחוסר זמן...) ושם באחת הלשוניות יש אופציה שנקראת מדיה קייטש, ושם לוחצים על קלין, שזה ניקוי של קבצים טכניים שלא דרושים כעת לתוכנה ושגמרת לעבוד עליהם מזמן בפרוייקטים שונים.
למרבה הפלא, אבל זה מפנה המון ג'יגה מהמחשב בבת אחת ! (זה יכול להגיע גם ל40 גי'גה פינוי מכונן C !!!)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה..
אני על וגאס, ורעיון מעניין מה שאתה מעלה,
השאלה אם יש משהו מקביל גם בזה..

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש פה אי הבנה, לא מדובר בזכרון של דיסק קשיח,
אלא בזה של המחשב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה