בעיית תקשורת סורק עם המחשב

• הוסף לסימניות
יש לי מכונת צילום מקצועית ריקו 5500, עם סורק, שמחוברת למחשב עם כרטיס רשת.
בתקופה האחרונה יש לי בעיה של תקשורת המחשב עם הסורק.
המחשב שולח הדפסה בלי בעיות, אבל לא מקבל סריקות, ועלי להפעיל מחדש את המחשב מדי יום ואז זה מסתדר.
אודה למי שיידע להצביע על שורש הבעיה האפשרית, והפתרון
[מחשב וינדוס 7 64 ביט]

• הוסף לסימניות
אצלי היה בעיה דומה במדפסת HP

צריך לבדוק אם כתובת ה IP של המחשב לא משתנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י g2035;1916120:
אצלי היה בעיה דומה במדפסת HP

צריך לבדוק אם כתובת ה IP של המחשב לא משתנה

המכונה מחוברת לכרטיס רשת נפרד ישירות למחשב.
הכרטיס הוא עם כתובת סטטית ולא דינמית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1917868:
אתה משתמש בכבל מוצלב?
כבל רשת רגיל [אני חושב. כמה שידוע לי המוצלב והרגיל נראים כמעט אותו דבר], בכל אופן שנים זה עבד בלי בעיות.
רק לאחרונה כנראה במחשב החדש, זה מצריך אותי להפעיל מחדש את המחשב מדי יום.

אודה מאוד למומחי הרשתות על פתרונכם

• הוסף לסימניות
גם לי קרה בחודשיים האחרונים ש -3 מכונות חדלו מלעבוד..
עד שהתברר לי שזה בגלל העידכונים של ווינדוס!! (ביטלתי אותם)

נסו לעשות שחזור ולבטל את אפשות של העידכונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1921522:
גם לי קרה בחודשיים האחרונים ש -3 מכונות חדלו מלעבוד..
עד שהתברר לי שזה בגלל העידכונים של ווינדוס!! (ביטלתי אותם)

נסו לעשות שחזור ולבטל את אפשות של העידכונים.

אני לא מאפשר אף פעם עדכוני ווינדוס.

• הוסף לסימניות
תנסה בכל זאת לעשות שיחזור מערכת לזמן שעבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה