התייעצות בעלי עדשות מגע?

• הוסף לסימניות
יש לכם עדשות מגע?
אני עברתי לעדשות מגע כבר לפני שנה וחצי של חברת CLEAR,
ובכל פעם שאני יושב מול מסך או ספר או כל משהו שצריך לאמץ את העינים מתחיל לכאוב לי העיניים ואני רוצה לעבור חברה.
אם משהו יכול להמליץ מנסיון על חברה טוב ללא כאבים.

מדובר על עדשות חודשיות!!

תודה לכולם מראש!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת שנים בעדשות של ג'ונסון
גם בעבודה מול מחשב הרבה שעות
ממש נוחות

עורכת: עכשיו רואה שאתם מחפשים חודשיות
של ג'ונסון (לכה"פ מה שאני משתמשת הם דו חודשי)

• הוסף לסימניות
אני משתמשת שנים בעדשות של ג'ונסון
גם בעבודה מול מחשב הרבה שעות
ממש נוחות

עורכת: עכשיו רואה שאתם מחפשים חודשיות
של ג'ונסון (לכה"פ מה שאני משתמשת הם דו חודשי)
אני משתמשת בחודשיות של גונסון
הן עשויות מסיליקון
לא מרגישים בעין
פשוט מושלמות
מה היתרון בדו חודשיות?

• הוסף לסימניות
כנ"ל או ג'ונסון אואזיס (זה הסיליקון) או דיסו ביו. זה גם בריא יותר לעין בלי קשר לנוחות. יש בערבים בק"ס במחירים ממש זולים ממחיר השוק.
ואגב זה יכול להיות תלוי גם בתמיסה (אני משתמש רק באופטי פרי או דיספו) וגם בשימוש לא נכון (ארוך מידי או לא סטרילי)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
הייתי עם עדשות 12 שנה רצוף- הורדתי רק לילה
הגיע יום מסוים שפתאום לא יכולתי לשים יותר עדשות
ממש כאבו לי בעין
יש סוג מסוים שאפשרי לשים?

• הוסף לסימניות
היום לפי דעתי חבל הכסף ישר ללכת לניתוח למי שזה מתאים לו,תוך פחות משנה כיסתים את כל העדשות שתקנו...

• הוסף לסימניות
משתמש כבר מעל שנה בדיספו ביו הכי טובות.
אם מרגיש יובש בעיניים אני שם 'רפרש' (בקבוקונים קטנים כאלו של טיפות) והכל עובר.
משתדל בערב להוריד אותם שלא יהיה יותר משתים עשרה שעות.
אופטומטריסטים ממליצים עד 12 שעות, רופא עיניים אמר לי פעם שאין הגבלה של שעות תלוי במצב העיניים.

• הוסף לסימניות
משתמש כבר מעל שנה בדיספו ביו הכי טובות.
אם מרגיש יובש בעיניים אני שם 'רפרש' (בקבוקונים קטנים כאלו של טיפות) והכל עובר.
משתדל בערב להוריד אותם שלא יהיה יותר משתים עשרה שעות.
אופטומטריסטים ממליצים עד 12 שעות, רופא עיניים אמר לי פעם שאין הגבלה של שעות תלוי במצב העיניים.
דיספו ביו מוגבלים לשימוש של 12 שעות, או שזה רק המלצה?
מה קורה לך בשימוש ממושך?
----------------

מישהו יודע למה כשאני יום אחד לא שם עדשות אלא משקפיים אני מרגיש כאילו משהו חסר לי בעינים, כמו יובש מוזר שנעלם כשאני שם את העדשות? בעיה מוכרת???

• הוסף לסימניות
דיספו ביו מוגבלים לשימוש של 12 שעות, או שזה רק המלצה?
מה קורה לך בשימוש ממושך?
----------------

מישהו יודע למה כשאני יום אחד לא שם עדשות אלא משקפיים אני מרגיש כאילו משהו חסר לי בעינים, כמו יובש מוזר שנעלם כשאני שם את העדשות? בעיה מוכרת???
?????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה