מידע שימושי בעלי עסק? אשמח לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
לצורך מיקוד המסרים שלי, אני עורכת סקר כדי להבין יותר טוב את קהל היעד.
בין כל העונים על הסקר תוגרל חבילת מדבקות מדליקות לוואצאפ, או מוצר שווה ערך אחר.

אשמח מאד לשיתוף פעולה, כל תשובה תקדם אותי למוצר המנצח בעז"ה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים, מקפיצה למשמרת ערב :geek:

וסתם מסקרן אותי, 73 צפיות ולא כולם ענו, תחכימו אותי מה הסיבה?
מסורבל? ארוך? חשוב לי ללמוד מזה.

• הוסף לסימניות
לצורך מיקוד המסרים שלי, אני עורכת סקר כדי להבין יותר טוב את קהל היעד.
בין כל העונים על הסקר תוגרל חבילת מדבקות מדליקות לוואצאפ, או מוצר שווה ערך אחר.

הייתי ממליץ לך במקום לחכות שאנשים יענו תוכלי לשלוח סקר דרך חברת "סקר שעובד" הם הכי זולים בשוק , והסקרים מופלחים היטב.
והם עורכים את הסקרים בכל זרם במגזר החרדי.
פרטי יצירת קשר 88888ELI# GMAIL.COM

• הוסף לסימניות
נקודה מעניינת, לא חשבתי ש-6 שאלות שחלקן אמריקאיות, זה סקר כבד.
אבל מקבלת, תודה על ההארה.
ותודה לכל מי שכן ענה.

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לך במקום לחכות שאנשים יענו תוכלי לשלוח סקר דרך חברת "סקר שעובד" הם הכי זולים בשוק , והסקרים מופלחים היטב.
והם עורכים את הסקרים בכל זרם במגזר החרדי.
פרטי יצירת קשר 88888ELI# GMAIL.COM
תודה רבה, לא הכרתי אותם!

• הוסף לסימניות
הופ בוקר טוב :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים,
אשמח לעוד- כל תשובה מקדמת אותי :geek: וזאת ההזדמנות שלכם לזכות במוצר מדליק לעסק שלכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה