דרוש מידע בעלי פרגולה- עזרו לי רגע

• הוסף לסימניות
אנחנו עומדים לפני בניית פרגולה במרפסת, אבל יש לנו חשש שאם יתגלה כאמיתי, אנו מוותרים עליה בכל מכל:
יונים!
הן עומדות על הדבר הזה? מלכלכות?
כרגע המרפסת שלנו ברוך השם נקייה מהן כמעט לגמרי, אנחנו לא רוצים לייבא את הלכלוך שלהן בעצמנו...
תוכלו להעשיר אותנו מנסיונכם?

תודה מראש לכל העונים!

• הוסף לסימניות
אנחנו עומדים לפני בניית פרגולה במרפסת, אבל יש לנו חשש שאם יתגלה כאמיתי, אנו מוותרים עליה בכל מכל:
יונים!
הן עומדות על הדבר הזה? מלכלכות?
כרגע המרפסת שלנו ברוך השם נקייה מהן כמעט לגמרי, אנחנו לא רוצים לייבא את הלכלוך שלהן בעצמנו...
תוכלו להעשיר אותנו מנסיונכם?

תודה מראש לכל העונים!
דוקרנים עובד פלאים

• הוסף לסימניות
כדאי גם להתייעץ עם מורה הוראה איך להתאים את הפרגולה לסוכה, יש פרגולות פסולות לסוכה

• הוסף לסימניות
אם יש לכם עכשיו בעיה של יונים במפרסת, יהיה לכם גם בפרגולה.
אם לא- אין סיבה שתהיה בעיה.
כרגע יש לנו פרגולה- ואין זכר ליונים ב"ה.
גם בעבר בדירה אחרת לא הגיעו יונים כלל.

• הוסף לסימניות
כנ"ל
להוריי יש פרגולה ואין יונים
לי אין פרגולה ויש יונים, המרפסת מצופה דוקרנים ועדיין הן מוצאות איפה לעמוד...
הלוואי והייתי מפצחת את הסוד, לאן הן מחליטות להגיע...

• הוסף לסימניות
אצלנו קצת אחרת.
יש באיזור המון יונים (ועורבים), והן מתיישבות איפה שנוח להן.
אצלינו על הפרגולה, והמרפסת בהחלט מתלכלכת.
שכנה בלי פרגולה אמרה לי שאצלם כמעט ולא מתלכלך מהיונים.
בתכנון לשים דוקרנים על כל הפרגולה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש ליונים הבדל אם הם עומדות על הקרש של הפרגולה או על המעקה של המרפסת.
לנו יש פרגולה ואין לכלוך רציני(רק מידי פעם) אבל לא יודעת לומר מה היה בלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה