דרוש מידע בעל מקצוע שמבצע תיקונים בביתר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
דרוש לי דחוף ביותר להשיג בעל מקצוע אמין ומקצועי שמטפל ברטיבויות.
ניסיתי כבר לדבר עם כמה בעלי מקצוע, הם או לא מטפלים ברטיבות, או עסוקים עכשיו עד מעל הראש.

אני צריכה משהו שעושה הכל, גם אינסטלציה, גם איטום, גם צביעה.
מכירים משהו כזה?
זה יהיה ממש הצלה, בבקשה תמליצו על משהו שיש לכם איתו ניסיון טוב.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אתם כבר יודעים מה מקור הרטיבות?
לקחנו אחד בשם יעקב כהן, אינסטלטור מומחה, כבר שנים בתחום. עושה עבודה טובה אבל לא בטוחה שגם צביעה.

• הוסף לסימניות
אתם כבר יודעים מה מקור הרטיבות?
לקחנו אחד בשם יעקב כהן, אינסטלטור מומחה, כבר שנים בתחום. עושה עבודה טובה אבל לא בטוחה שגם צביעה.
אנחנו לא יודעים מה מקור הרטיבות...
מה דרכי התקשרות?

• הוסף לסימניות
יש לי 2 שלקחנו, שתיהם הגיעו למסקנה שזה מגיע מאיזור המקלחת. כל אחד מהם ראה מקור אחר לרטיבות, תיקנו את שניהם וב"ה הבעיה נפתרה.
יעקב כהן - אינסטלטור: 0522878778
אריאל - מאתר מידרג: 0556679037

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
דרוש לי דחוף ביותר להשיג בעל מקצוע אמין ומקצועי שמטפל ברטיבויות.
ניסיתי כבר לדבר עם כמה בעלי מקצוע, הם או לא מטפלים ברטיבות, או עסוקים עכשיו עד מעל הראש.

אני צריכה משהו שעושה הכל, גם אינסטלציה, גם איטום, גם צביעה.
מכירים משהו כזה?
זה יהיה ממש הצלה, בבקשה תמליצו על משהו שיש לכם איתו ניסיון טוב.
תודה רבה
אם זה רטיבות שנהייתה מלחות-כזו שנהיית בקיר שאינה מבודדת דיו והיא רק עיבשה ולא ניפחה את הקיר ולא מאיזה פיצוץ מסתורי או נזילה כלשהיא, ייתכן ואפשר למזער את הנזק [הכספי] ולרכוש בטמבור תרסיס שמוריד את העובש ואין צורך בסיוד וכו'

• הוסף לסימניות
בסוף הבאתי הביתה איזה איש מקצוע שלא היה עסוק בימים אלו של ערב פסח,
הוא מציע לעשות קיר גבס לפני כל קיר בעייתי, להשאיר סנטימטר ריק, ואז את הגבס,
הוא אומר שהעובש ישאר תקוע בקיר הראשון ולא יעבור לקיר גבס,
נשמע לי מופרך, האם משהו מכיר טיפול כזה לפתרון בעיית עובש?
האם זה באמת יעיל?
אודה לתשובות.

• הוסף לסימניות
משהו מכיר כזו שיטת טיפול לרטיבות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה