דרוש מידע בעניין העופות כדאי להיכנס!!

• הוסף לסימניות
כל האשכול הזה לא מריח לי...
הבן אדם לא מבין כלום בהכשרים, לא מבין במחירים, והוא מבטיח לספק עד הבית עופות טריים יותר בזול מכולם!
ועוד קורא לאנשים להתקשר אליו!

מריח לי לא טוב....
נפגעתי ממך מאוד..
אני רוצה לעשות חסד בבני ברק ואני רוצה לברר את דעות הקהל וככה אתה מגיב ??
ממש פוגע תסלח לי..

• הוסף לסימניות
נפגעתי ממך מאוד..
אני רוצה לעשות חסד בבני ברק ואני רוצה לברר את דעות הקהל וככה אתה מגיב ??
ממש פוגע תסלח לי..
אין לך מה להיפגע נשמה, סך הכל העירו ושאלו "איך יכול להיות"?
כדאי שתסביר להם... לא תמיד מבינים איש את רעהו.

תשתף אותנו איך יתכן שהמחיר יפחת? האם אתה רוצה לתרום זאת כצדקה וכדומה? אם כן למה רק עופות ולא גם בשר או דגים?

אנו שואלים מסקרנות ותמיהה,
אנא, להתייחסותך נשמח...

תודה לך!

• הוסף לסימניות
אין לך מה להיפגע נשמה, סך הכל העירו ושאלו "איך יכול להיות"?
כדאי שתסביר להם... לא תמיד מבינים איש את רעהו.

תשתף אותנו איך יתכן שהמחיר יפחת? האם אתה רוצה לתרום זאת כצדקה וכדומה? אם כן למה רק עופות ולא גם בשר או דגים?

אנו שואלים מסקרנות ותמיהה,
אנא, להתייחסותך נשמח...

תודה לך!

עזרה למשפחות כבר כתבתי בכותרת..

• הוסף לסימניות
הם רוצים שתתייחס לזה:
תשתף אותנו איך יתכן שהמחיר יפחת? - בגלל מה? האם בגלל שאתה רוצה לתרום זאת כצדקה וכדומה? אם כן למה רק עופות ולא גם בשר או דגים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה