- הוסף לסימניות
רובין באיזה אזור מדובר?לא.
מדברים על עוף רגיל שלכולי עלמא מותר באכילה..
רובין באיזה אזור מדובר?לא.
מדברים על עוף רגיל שלכולי עלמא מותר באכילה..
מדהים איך שכל אחד עם ההשתייכות הפוליטית שלו....
האיש ביקש את ההכשר שלדעתכם יהיה לו את הביקוש הרב ביותר. אתם חושבים באמת שלכל אחד ואחד מההכשרים שהוזכרו כאן יהיה את הביקוש הרב ביותר??
נא לציין באיזה השגחה אתם מעוניינים
בני ברקרובין באיזה אזור מדובר?
בד"ץ אני חושבת מקובל כמעט על כולם אבל עדין אם יהיה יותר בזול מהחנויות אבל יותר יקר מהאפשרות שלי להשיג קהילות או מסורת עדין אני אבחר באפשרות השניה.
בכל אופן: בד"ץ, לנדא,מסורת, קהילות, רובין, הרב גרוס.
יכול ליהות.... מה זה מענין אותי?מסורת זה קהילות
זה פשוט עטיפה פוליטית לעוף טרי..
ב"יש" וב"יינות ביתן" מוכרים קהילות טרי
?שארית לא מוסכם על כולם?
מדובר בשחיטה בכשרות קהילות.יכול ליהות.... מה זה מענין אותי?
(במאמר מוסגר אני לא חושבת שזה נכון זו אותה משחטה שפעם בשבוע שוכרים אותה)
ההכשר פונה בעיקר לציבור הליטאי. ונהנה מאמון גם בציבורים נוספים.
נעשה סדר:
איך יכול להיות?המחיר יהיה יותר זול מהחנויות..
לא מדויק.נעשה סדר:
בד"צ העדה החרדית מוסכם (כמעט) על כולם, אך יקר מאוד.
בציבור הליטאי שארית הכי חזק (למעט מי שנקראים 'הפלג הירושלמי').
בציבור החסידי הרב לנדא הכי חזק, יותר זול מבד"צ. גם כשרות 'אגודת ישראל' קונים שם.
בפלג הירושלמי משתמשים בהכשר מסורת והרב גרוס.
יש למישהו מושג מה המחירים בחנויות של עופות הרב לנדא? עוף שלם . שניצל . כרעם וכו???לדעתי, כל מיני הכשרים שהוזכרו כאן הם ניתנים לשינוי ע"י הצורכים מהם. כגון - בד"צ, קהילות, מסורת, שארית, הרב גרוס וכדו'
אבל הרב לנדא - יש כאלה שצורכים אך ורק הרב לנדא, ואף הכשר אחר לא.
כמובן שיש מצב שיש גם בד"צ בלבד או שארית בלבד
אבל הרב לנדא יש מעט חנויות שמוכרות טרי וביוקר.
אם תצליחו להביא עופות טריים הרב לנדא - זה ירוץ לדעתי.
שמעתי פעם שעדיף לקנות עופות קפואים ולא טריים
כי הקפואים היו בהקפאה עמוקה- מה שבבית אין אפשרות לעשות
והקפאה עמוקה יותר טובה
אבל אולי זה לא נכון
אשמח לדעת מה הטעם לקנות דווקא עופות טריים- שמן הסתם יותר יקרים??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים