בעניין תואר ראשון.

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה,
תואר ראשון (אמיתי לא אקויוילנטי) בחינוך. יכול לעזור בחיים גם אם עובדים במשהו אחר? ז"א, להתקבל לעבודה שאינה בתחום החינוך. (וגם לא בתחום ההתמחות) זה יעלה במשכורת וכו'?
ואם רוצים להמיר את התואר למשהו אחר- אפשרי? או לבנות עליו תואר שני בנושא אחר?

במילים אחרות- שווה לעשות תואר ראשון בחינוך אפילו אם כנראה לא אעסוק בזה בעתיד?

מי שיודע בוודאות- אשמח אם יציין זאת.
ומי שמשער- אשמח לשמוע גם, בציון שזה השערה בלבד.
תודה רבה!
התיחסותכם תעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
תואר ראשון

אני מעוניין לברר אודות לימודי תואר בחינוך אשמח לתגובתך

נכתב ע"י שיר770;574414:
יש לי שאלה,
תואר ראשון (אמיתי לא אקויוילנטי) בחינוך. יכול לעזור בחיים גם אם עובדים במשהו אחר? ז"א, להתקבל לעבודה שאינה בתחום החינוך. (וגם לא בתחום ההתמחות) זה יעלה במשכורת וכו'?
ואם רוצים להמיר את התואר למשהו אחר- אפשרי? או לבנות עליו תואר שני בנושא אחר?

במילים אחרות- שווה לעשות תואר ראשון בחינוך אפילו אם כנראה לא אעסוק בזה בעתיד?

מי שיודע בוודאות- אשמח אם יציין זאת.
ומי שמשער- אשמח לשמוע גם, בציון שזה השערה בלבד.
תודה רבה!
התיחסותכם תעזור לי מאוד!

• הוסף לסימניות
הקפצה
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
בוודאי שאפשר לבנות תואר שני על בסיס תואר ראשון בתחום אחר
אלא שתצטרך ללמוד את קורסי היסוד של התחום (השני)
ואם התחומים שונים מאוד זה מזה
תצטרך להשלים הרבה.
לענין תועלת למשכורת כמובן בתור עצמאי זה לא יעזור
וגם לא לכל תחום כשכיר
יש לא מעט תחומים שאתה עלול להחשב 'אובר אדיוקיטיד'
היינו השכלת יתר
ואז לא יקבלו אותך למישרה בכלל, דווקא בגלל הלימוד.
בוודאי שהגדלת המשכורת היא תמריץ, אך אני אומר שאם זו הסיבה היחידה ללמוד אז חבל (עליך).
מחנך אחד המלמד באקדמיה אמר לי שכל אדם רציני וחושב צריך לעשות קורס או תואר אחת למספר שנים
פשוט כדי לפתח את עצמו ואת תרומתו לעולם.

• הוסף לסימניות
השאלה כאן
האם תואר ביד, נותן משהו בשוק התעסוקה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה