כללי בעקבות הדיון כמה חברי פרוג מרוויחים

• הוסף לסימניות
בעקבות מה שפורסם בדיון לדעתי ישנה אפשרות לגרפיקאים לשדרג עצמם ע"י לימוד תלת מימד, כי בתלת מימד הכסף הוא יותר גדול ובהרבה פחות זמן וגם גרפיקאי יהיה לו די קל ללמוד תלת מימד כדי לבצע הדמיות או אפילו אנימציות, אני חייב לציין שגם בתלת חייבים לדעת פוטושופ וגם אילוסטרייטור כי כל תמונה עוברת עיבוד בפוטושופ והרבה דברים פשוט לא עושים אותם בתלת אלא משאירים לפוטושופ.

הנה קישור לפורום שרטוט ותלת מימד שבו מתקיים דיון על תמחור עבודה לא ארוכה אבל התמחור שלה הוא די גבוה ונראה לי שיחסית לגרפיקה זה הבדל שמים וארץ, למשל על הדמיה של בניין אחד אדם מקצועי יכול לקבל גם 4000 ש"ח שזה היה פה הממוצע של הגרפיקאים לחודש וזה עבודה שלוקח בין יומיים לשבוע ולא יותר (אלא אם כן הלקוח משתגע שאז מקפיצים לו את המחיר כדי שירגע).
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=63663

כפי שראיתי פרוג מפרסמים פה באתר שהם פותחים קורס נוסף לתלת ואני ממליץ מאוד לגרפיקאים.

אני כמובן למדתי תלת מימד בפרוג וכאן המקום להודות להנהלת פרוג על ההשקעה בקורס שלנו שהוסיפו לנו שיעורים מעל ומעבר ונראה לי שבקורס הבא הכניסו את השעות האלו מלכתחילה ואני בטוח שעוד יוסיפו שיעורים כמו שהם תמיד עושים.

אצלינו בקורס למדו גרפיקאים מקצועיים ופשוט ראיתי שהרבה יותר קל להם וגם למדתי מהם הרבה דברים בגרפיקה שקשורה לתלת.

מי שירצה פרטים יותר מפורטים על הקורס שעברתי בפרוג יוכל לפנות אלי באישי ואשמח לעזור.

על הדרך אני מביא פה עבודה אחרונה שעשיתי, העבודה לקחה בערך יום וקצת והתמחור שלה הוא בסביבות 1500 ש"ח, אם יש משהו שלא נראה טוב בתמונה זה אולי כי העיבוד בפוטושופ לא מספיק טוב ואשמח אם תעזרו לי בזה.

קבצים מצורפים

• לובי3_2.jpg
    KB 199.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
פששש עבודה מדהימה!
לגבי מה שכתבת יש תלת מימדיסטים שיקחו 4000 ש"ח להדמיה כפי שציינת ויש כאלו שיסתפקו ב-800 ש"ח לאותה הדמיה
כמו שיש מעצבים גרפיים שיקחו על לוגו 2000 ש"ח ויותר ויש כאלו שיסתפקו ב-200 ש"ח
הכל יחסי

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר 800 ש"ח להדמיה, לא קיים בארץ, זה ההבדל בין גרפיקה לתלת.

• הוסף לסימניות
השאלה היא כמה ביקוש יש בתחום.

• הוסף לסימניות
ב"ה יש ביקוש, היום כמעט כל דבר עובד עם הדמיה ואני לא מדבר בכלל על שוק האנימציה ששם התלת משחק תפקיד ראשי.

• הוסף לסימניות
אין ספק שאתה צודק, נושא התלת מימד הוא הרבה יותר רחב, וניתן בס"ד להרויח בו יותר, המעלה של התחום הזה שתחום המחירים שלו עדיין מאוד גבוה, וניתן לקחת על כל עבודה לפי התימחור הרגיל, ואין כמעט אופציה שלקוח יאמר, טוב יש לי עוד 100 שאני אקבל מהם מחיר יותר זול. כי לרוב המחירים הולכים ועולים.

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה.
בעיה אחת שאני רואה היא שהנוף הנשקף מדלת הזכוכית קטן מידי בפרופורציה.

• הוסף לסימניות
מבחינת כישורים,כישורים הנדסיים מביאים ערך מוסף, או שגרפיקאי טוב ותוכנה טובה זה מספיק?

• הוסף לסימניות
לא צריך כישורים הנדסיים זה יותר קשור לאדריכלים, גרפיקאי טוב ותוכנה טובה וכמובן מקום טוב ללמוד כמו פרוג בהחלט יעשו את העבודה.

• הוסף לסימניות
ביום שיהיה תוכנות גנובות ופשוטות יותר ללא צורך בהרבה למידה, יקרה לתחום התלת נזק בלתי הפיך כפי שקרה לתחום הגרפיקה.

כמו ש-90% מה'גרפיקאים' מזיקים ל-10% מאלו שבאמת יודעים מהי גרפיקה ולא סתם קישקושים. ניתן למצוא את הנוחם בזה שמי שבאמת יודע טוב והשקיע הלקוחות הכבדים ולא השתיים בשקל יודעים לבוא, להעריך, וגם לשלם טבין ותקילין כמו שמגיע.

אגב,
ההדמייה מרהיבה.

• הוסף לסימניות
כמה שיעורים צריך כדי להשתמש עם בסיס התוכנה טוב?
לפני שנכנסים לרובד העמוק שלה?

• הוסף לסימניות
לנו היה קורס בסיס של 24 שיעורים במאיה ועוד 14 שיעורים באפטר אפקט, 24 שיעורים במאיה מספיק בהחלט אבל כמובן פרוג הוסיפו לנו שיעורים מעל ומעבר, אני לא זוכר כמה שיעורים הם מפרסמים לקורס הבא אבל אפשר להיכנס ללינק הבא יש פה פירוט.
http://www.prog.co.il/misc.php?do=form&fid=15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה