כללי בעקבות עצותיכם, כיוון אחר לגמרי

• הוסף לסימניות
זה נראה לי נורא אנמי, אבל לא מצאתי מקום לצבעוניות.
מה דעתכם? מה יותר טוב?
אשמח אם תוכלו לעזור לי לרומם את קרנו קרנה קרנינו,
המון תודות!!!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב.
נסי לראות מה יקרה אם תחלקי את הקומפוזיציה אחרת - במקום גוש עמוס של טקסט ולמטה דחוק לו האיור (שהוא מה שאמור לתפוס את העין, ולשמש כאחד מגורמי השכנוע החזקים שלך), תתני לאיור מקום מרכזי ונכבד יותר שיאפשר לך גם לחלק את הטקסט בצורה יותר מאווררת.

• הוסף לסימניות
אגב, יפה לך להתאים את הפונט לשמך :).

• הוסף לסימניות
ידעתי שתאחזי (:
האמת שאהבתי יותר את הפונט שמירי לקחה,
אבל היא נעלמה ולי אין את הפונט הזה, אז זה המצב.
בכל אופן, דווקא ציירתי במאוורר, ואז דחסתי אותם כי חשבתי שזה אטרקטיבי,
לדעתך הם אמורים להיות מפוזרים?
יש בזה משהו חמוד שיוצאים אחד מתוך השני (כך אני חושבת).

• הוסף לסימניות
התכוונת לדבר כזה?
הטקסט לא נראה בלגנגנגנגנגן גדול?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;788552:
התכוונת לדבר כזה?
הטקסט לא נראה בלגנגנגנגנגן גדול?...

יפה, אבל לא מספיק בשבילך.
האיורים דוקא יפים מאד אבל העיצוב דורש שיפור.

• הוסף לסימניות
לרמת הציורים שלך
את ראויה לגרפיקה ברמה גבוהה יותר! (מבלי לפגוע חלילה בכישוריך...)
(צבעים, טיפוגרפיה וקומפוזיציה)

• הוסף לסימניות
המודעה לא משדרת את המציאות

לדעתי שני ילדים חמודים שמחזיקים מודעה ועליה הכיתוב, וברקע הרבה "קשקוקים" קטנים שאת יודעת להוסיף חיפושית, צב, וכו'

צבוע משדרג עוד יותר

אפשר ללכת גם על אפשרות של בעל חיים חצי צבוע והשאר בקוי מתאר של הציור, כך זה נראה תהליכי ומושך

• הוסף לסימניות
ממש חסר פה צבע, והייתי נותנת לדמויות אפילו עוד יותר מקום
אני חושבת שזה חשוב להגדיל לפחות ציור אחד - מאוד. ולצבוע.
כדי ליצור קומפוזיציה יותר מושכת. כרגע זה נראה עמוס, וגם הציור עמוס (הוא טוב! וממחיש, אבל כשהכל די קטן,וגם הרבה טקסט - זה קצת הולך לאיבוד)
אם תשימי את הטלפונים בשורה אחת למטה, יהיה לך עוד קצת אויר
ו... מה יקרה אם תשימי רק את הכותרת והדמויות למעלה,ואת שאר הטקסט בחלק התחתון?
אולי את פורטרטים וכו' לעשות ברשימה לאורך, עם נקודות?
ודבר אחרון -
התנוחה של היד לא טבעית.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
אריאלס - זו תנוחה מסוימת של אחיזה, יש לפחות 5 צורות להחזיק כלי ציור כשכל אחת משרתת מטרה אחרת. התבלבלתי לחלוטין ונדמה לי שאוריד את זה כך או שאקח אופציה חביבה ששלחה לי מישהי נהדרת מכאן. תודה!

• הוסף לסימניות
חבל... את כ"כ מקצועית וחבל שלא יראו את זה.

• הוסף לסימניות
המודעה לא מספיק מושכת , וחבל!

• הוסף לסימניות
לדעתי חיבת להיות הפרדה ברורה בין הטקסט לציור, כדי ששניהם יבלטו.
הצבעים צריכים להיות מושכים יותר!
מודעה קטנה כזאת פשוט תעלם
אולי משהו בכיוון הזה?
כשברקע הלבן יהיו שתי דמויות של ילדים שאחד מהם עומד על הבועה הורודה, והשני מחזיק את הכחולה וכדומה (כדי שיהיה קשר בין הציור לטקסט) ואולי כמה חרקים קטנים חמודים, נגיד חיפושית , צב וכדו' לקישוט
והגם שאת מלמדת את הציור בעיקר, לדעתי כדאי שתצבעי את הדמויות, כך הן תבלוטנה יותר

קבצים מצורפים

• שירי כהן.jpg
    KB 288.6 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה