'בעתה חשאית' (או הפחד של כל אחד). שיר בשני פרקים.

• הוסף לסימניות
לפעמים מתגנב
חשש אחורי
שמא
אשכח
ואולי

מילה תחרב
אשאר בגפי
בלי חרוז
ושורה
אללי--

ואקום בבוקרי
ריקנית מעומקם
של תיבות
או שרבוט
יצירה

אז יאמרו
האומרים
שהיו
ישרים
ואף פעם
לא ידעתי
שירה

• הוסף לסימניות
יפה!
איפה הפרק השני, המעודד יותר?

• הוסף לסימניות
מעולה! יופי של קצב.
בבית האחרון - "ואף פעם" קצת ארוך מידי.
יש המשך?

• הוסף לסימניות
יפה!
איפה הפרק השני, המעודד יותר?
מי אמר שצריך להתעודד?
החיים לפעמים מעודדים, ולפעמים לא.
מה שיפה בשירים - שהם מציינים כביכול עובדה אבל בכל אופן מלאי רגש וסוביקטיביות...
אדרבא, למרות שיש לי כיוון - תאמרי מה שיש לך לומר ותכווני.

• הוסף לסימניות
מי אמר שצריך להתעודד?
החיים לפעמים מעודדים, ולפעמים לא.
מה שיפה בשירים - שהם מציינים כביכול עובדה אבל בכל אופן מלאי רגש וסוביקטיביות...
אדרבא, למרות שיש לי כיוון - תאמרי מה שיש לך לומר ותכווני.
פשוט סיימת את הקטע הראשון בצורה עצובה. ויכולת להישאר עם זה ככה. אני מסכימה שהחיים לא תמיד מעודדים. אבל בגלל שכתבת שיש שני חלקים, שיערתי לעצמי שההמשך מנחם יותר.

• הוסף לסימניות
אז רציתי לגנוז
את עטי מעתיד
עמום
שאיים
על קיום

ושקטתי
על שמר
שגרה
ואין עוד
שירה

אך ברחו לי
תיבות
ופרחו לי
מילים
נכתבו
השורות
ושרשרו
חרוזים

עד שבא כנף מחשבה
כבאות
זכרי מי
נותן
מחשבה-
ומילות.

ושקטו סערות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה