בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעבוד על תמונות של סט צילום ניובורן, התמונה הזאת יצאה קרה יותר בגלל הסביבה הכחולה, למרות שצילמתי במעלות קלווין חמות יותר מהמומצע.
התמונה עברה חימום קל, אבל בעין הימנית נשאר החזר כהה בגוון כחול + אדמומיות טבעית ... אשמח לעזרה איך הייתם מתקנים בלי לבנות עין חדשה :)
תודה מראש

צפה בקובץ המצורף 175011

• הוסף לסימניות
למרות חוסר נסיון רב בנושא, תנסה עם כורווס להבהיר, להוסיף מסכה ועם מברשת אפורה לצבוע את כל מה שצריך להשאר בצבע, ואז לנסות עם כולור בלאנס עד שהקטע הנוכחי יהיה טוב ושוב תוסיף מסכה ועם מברשת שחורה תצבע את כל המסביב.

מקווה שזו תהיה דרך מועילה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בכל אופן - תמונה יפה, אהבתי את הצבעוניות

• הוסף לסימניות
אני בכל מקרה כן הייתי לוקחת את העין השניה. התיקון יהיה מאד קשה וחבל על המאמץ. גם התוצאה לא תיהיה משהו.

• הוסף לסימניות
בס"ד
תנסה ב - Camera Raw, באופן נקודתי על האיזור הנ"ל.

• הוסף לסימניות
העין השניה מוארת ממש לא נראה לי הגיוני
אולי תנסה עם הפלסטר מאיזור עם צבע דומה
התאבזרת.. :)
אה.. ותוריד את המסגרת הענקית הזו פליז :eek:

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ערוך (800x555).jpg
    KB 189.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1113756:
העין השניה מוארת ממש לא נראה לי הגיוני
כמובן אחרי התאמה.. לא עושים גזור הדבק.

• הוסף לסימניות
הנה דוגמא לעיבוד על ידי העין השניה. כמובן שזה חפיף כי גם האיכות של התמונה מאד קטנה אבל זה הרעיון.
צפה בקובץ המצורף 175032

קבצים מצורפים

• DHD_2871.jpg
    KB 287.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1113756:
התאבזרת.. :)
אה.. ותוריד את המסגרת הענקית הזו פליז :eek:
התאבזרתי בע"כ ... גיסתי הזמינה בגד מאיביי והמוכר שלח לה בטעות את הכובע ההזוי הזה, המשלוח חזרה יעלה לה יותר מהמחיר שלו, הוא נשאר ובמקרה גם בא לידי שימוש :)

והמסגרת ? רק לפרוג
נכתב ע"י חננוש;1113763:
וואלה, אתגר לא קל....
אבל מעניין.
התמונה עצמה עדיין כחולה וקרה.
ואם תשים לב יש החזר גם תחת הכובע.
ניסיתי כמה שיכולתי, מעבר לזה, זה מצריך מנה נוספת של סבלנות :)
צפה בקובץ המצורף 175026
צפה בקובץ המצורף 175029

מעולה, ממש טוב ... רק האדום על העין נשאר.
עוד לפני שהעלתי ניסיתי לעבוד עם שכבות התאמה ומסכות, הבעיה היתה שהאדום והכחול שם מעורבבים, וכל ניסיון שלי גרם לזה לבלוט ביחס לשאר התמונה ... ניסיתי הרבה ובסוף העלתי לבקשת קסם ... :)
תודה רבה על המאמץ

נכתב ע"י אחינועם;1113790:
הנה דוגמא לעיבוד על ידי העין השניה. כמובן שזה חפיף כי גם האיכות של התמונה מאד קטנה אבל זה הרעיון.
צפה בקובץ המצורף 175032

תוצאה יפה ... מה הכוונה ע"י העין השניה ?

תודה רבה

נכתב ע"י album;1113864:
זה משהו בקצרה

העיבוד הוציא את האיזור ממש נקי ויפה, אבל משהו בו נראה לא טבעי, העין בולטת ו... מוזר לי, אולי כי ראיתי אותו במציאות וזה לא הוא :)
תודה רבה על המאמץ והעזרה :)

• הוסף לסימניות
הצבעים בסך הכל נראים בסדר גמור, לא הייתי מתקן את ההחזר הכחול בעין זה נראה מתבקש בגלל הרקע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם צילום;1114087:
הצבעים בסך הכל נראים בסדר גמור, לא הייתי מתקן את ההחזר הכחול בעין זה נראה מתבקש בגלל הרקע
צודק :)
לי זה מפריע בגלל השילוב עם האדום על העפעף, יוצר פנס אכזרי ...
מאחד מהם צריך להיפטר, ואתה צודק שבעדיפות על האדום, כי הכחול טבעי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נסה את זה:

קבצים מצורפים

• DHD_2871.jpg
    KB 296 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1114037:
תוצאה יפה ... מה הכוונה ע"י העין השניה ?

אתה עושה בחירה עם ריכוך סביב העין השניה, מכפיל שכבה (ctrl j) ואז לוקח את העתק העין השניה שיצרת וגורר אותו על העין הבעיתית והופך את העין שתתאים למיקום.
בכדי שהעין החדשה תשתלב יפה הכהתי אותה levels.
צור שכבת הכהיה בלבלס. תמקם את העכבר שלך בין שכבת ההתאמה לשכבת העין, לחיצה ארוכה על alt ולחיצה על מקש העכבר השמאלי - כך תגרום ששכבת הlevels תשפיע רק על העין.
אחר כך תיצור לשכבת העין מסכה ותוריד את מה שמיותר מסביב.
במקרה הזה גם שמתי את שכבת העין בשקיפות (באיזור ה60 אחוז) בכדי שתשתלב יפה.
גם לאחר התיקון שלי יש עוד הרבה מה לרטש בעין הזו.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה