מידע שימושי בפעילות הרב מקלב: אוטובוסים לכותל עד 3 בלילה.

• הוסף לסימניות
הרב מקלב כרגיל לא מפסיק עם השיפורים האדירים בתח''צ שהוא מביא מתוקף תפקידו כסגן שר התחבורה
בחוהמ''פ בעז''ה יהיו שיפורים ניכרים בתח''צ ונסיעות לכותל עד 3 לפנות בוקר(!!)
למעבר לקרדיט ולכתבה המלאה:

• הוסף לסימניות
לאחר הבעת תודה על החידוש,
יש לי עוד שאלה:
מה קורה עם נסיעות המשך?
מרבית תושבי ירושלים לא גרים ברדיוס קו 3.
אולי אפשר לדאוג שבשעות מסויימות, אפילו בתדירות נמוכה יהיו גם קוי המשך לשכונות המרוחקות?

• הוסף לסימניות
אני מפרגן לרב מקלב, אבל כמדומני שזה כבר היה בעבר בחגים.
למה לא דואגים לתחבורה של אגד ברחוב בר אילן. כל חצי מפגין שנראה ברחוב, אגד מפסיקה לשלוח אוטובוסים לכל הרחוב, ללא כל הודעה.
אני רואה לעיתים קרובות אנשים וילדים שממתינים שעות להגיע לביתם לנוה יעקב, רמות, ועוד. בלי לדעת שאגד החליטה לעקוף את כל האיזור, בטוענת "הפגנה"...

• הוסף לסימניות
למה לא דואגים לתחבורה של אגד ברחוב בר אילן. כל חצי מפגין שנראה ברחוב, אגד מפסיקה לשלוח אוטובוסים לכל הרחוב, ללא כל הודעה.
אני רואה לעיתים קרובות אנשים וילדים שממתינים שעות להגיע לביתם לנוה יעקב, רמות, ועוד. בלי לדעת שאגד החליטה לעקוף את כל האיזור, בטוענת "הפגנה"...
כנראה שהם מעדיפים שלא להגיע למצב כמו של האוטובוס של אפיקים בבליל הבדולח של בני ברק....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה