בפתיחת פרויקט ישן ב cs6

• הוסף לסימניות
עולה לי ההודעה הבאה:
יש לזה פתרון כל שהוא או שהפרויקט אבוד?
תודה מראש לכל המסייעים

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 18.6 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
מייאש
אין מוצא??

• הוסף לסימניות
עשית שינויי וינדוס במחשב?
תנסי לעדכן או להתקין קוויק טיים

• הוסף לסימניות
תודה
אכן שידרגתי לווינדוס 10
אבל אתמול התקנתי קוויק טיים (באדיבות שירה בירה)
ולא עזר לבעיה הזו

• הוסף לסימניות
הכוננים נשארו אותו דבר במנהל דיסק?
אם הכנת אימג' של הווינדוס הקודם לפני העברה לווינדוס 10, אז בעזרת טכנאי תוכלי לחזור אחורה ולנסות לפתוח את הפרויקט
בשלב הזה לא הייתי ממליץ לעבור לווינדוס 10 למי שעובד על תוכנות אדובי. כדאי לחכות שיתקנו את הבאגים שיש בתוכנות העריכה

• הוסף לסימניות
לא רק שידרגתי את הווינדוס, החלפתי גם כוננים (אני לא כ"כ מבינה בזה)
אבל יש לי גישה למחשב הישן, אולי אני ינסה משם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
עדיין לא הצלחתי
אם אני יתקין פרימייר cs5, זה יעזור? (בו נערך הפרויקט המדובר)

• הוסף לסימניות
לא בטוח שהתקנה של CS5תעזור
תלוי הרבה באיזו צורה ניתבת את כל התיקיות שנפתחו עם הפרויקט
<O:pתיקיות Preview Files , Media Cache, Project וכו'<O:p
במיוחד שהחלפת כוננים במחשב החדש, או שעשית שינוי בכוננים במחשב הישן<O:pהטכנאי שעשה לך את העברה והשינוי ידע איך לעזור לך. השאלה האם זה שווה את התשלום לטכנאי ואת הכאב ראש בשביל הפרויקט הישן, וגם יש מצב שלא יפתח הפרויקט בגלל שלא הכל נמצא על הכוננים הישנים
בהצלחה<O:p

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני ינחי לזה, זה לא כזה קריטי
ארועים משפחתיים וכד'
תודה על הרצון הטוב לעזור
יישר כח

• הוסף לסימניות
אולי - אולי יעזור
תנסי להביא שוב את החומר משם (עדיף כמובן דרך הכונן אבל צריך עם טכנאי, אז נגיד דרך דיסקונקי וכו') ולעשות לו רענון לכל החומרים (למיקום שלהם)
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה