כללי ....בציפייה!!!

• הוסף לסימניות
איזה יופי שהקפיצו את האשכול הזה, רציתי להגיב לך אך הוא נעלם לו אי-שם.

שרית, הקטלוג מהמם כמו שרק את יודעת.
במכירות סיניות בד"כ החוברות כ"כ עמוסות ודחוסות...
ופה - גריד מהמם, הכל מסודר ומאיר עיניים
ובקיצור - עבודה נהדרת.

מוסיפה לך משהו באישי

• הוסף לסימניות
בדיוק היום זה נחת פה, עברתי על הקטלוג וחשבתי מי המוכשרת שעיצבה אותו יפה ועדין כ"כ, ממש בטוב טעם, לא חלמתי לרגע שזה את...
חיה

• הוסף לסימניות
כשראיתי את החוברת אמרתי ש"וואו, כבר מזמן לא ראיתי קטלוג של מכירה סינית מעוצב בכזה טוב טעם"

• הוסף לסימניות
הקטלוג מאד מרשים ומעוצב!
אין מצב שאני זורקת אותו בזמן הקרוב כי הילדים כל יום מתקשרים לענות על החידון:D

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות את הקטלוג
אני גרה באזור נידח בבני ברק ולא מקבלת כלום:

• הוסף לסימניות
איזה כיף לקבל כאלה פידבקים, תודה! :)

• הוסף לסימניות
כולנו "בציפייה" לראות במה דברים אמורים. ;) נשמע בהחלט שווה. אפשר להעלות לג'מבו לטובת החסומים?

• הוסף לסימניות
אני ממש בציפייה לראות............
שרית- אלופה!!

• הוסף לסימניות
מה, עדיין לא הגיעה אליכם החוברת?

אין לי גישה כרגע לג'מבו מייל.. אולי מישהו מחברי הפורום יתנדב להוריד מדרופבוקס ולהעלות לג'מבו?

• הוסף לסימניות
משובח לחלוטין
יש כבוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה