עזרה בקבוק לדייסה- חוסר אונים של התינוק... (ושלי)

• הוסף לסימניות
בני בן החצי שנה החל לשתות דייסה,
בהתחלה ניסיתי את הבקבוק של מאם שהיה רגיל לשתות בזה מטרנה וכמובן שלא יצא לו אז החלפתי לפטמת איקס והדייסה נשפכה לו בכמויות עד כדי שלא השתלט וכולו התרטב.....

איזה בקבוק אתן משתמשות לדייסה???

יעזור לי מאוד כל מידע!

• הוסף לסימניות
אונט פטמה רב שלבית

• הוסף לסימניות
מאמ פטמה שלב 4, יש לשים לב שהדייסות של מטרנה הם טחונות הרבה יותר דק משל בי אנד די ולכן אם המשקה המוכן נוזלי מידי לעומת הפטמה של הבקבוק להוסיף עוד קצת מהדייסה (או לחילופין לעבור לדייסה של בי אנד די).

• הוסף לסימניות
לפטמות של מאם יש כמה שלבים.
בד"כ לבקבוקים הגדולים הפטמות גדולות יותר (אולי עכשיו כבר לא...)

• הוסף לסימניות
אוונט נטורל רב שלבי.

אפשר לסובב את הפיטמה, לשלושה שלבים: 1 (חור קטן) 2 (בינוני) 3 (רחב).

• הוסף לסימניות
אהההמ סליחה על השאלה
אבל למה לתת דיסה?
עד כמה שידוע לי היום ההמלצה היא לא להוסיף דיסה, אלא מוצקים במקרה הצורך.

• הוסף לסימניות
אכן כך ההמלצה היום ,
למרות שאני כן נתתי דיסה ורק של מטרנה כי היא נמסה לגמרי ללא גושים,
הבת שלי שתתה אם בקבוק של מאם פטמה שלב 2

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות!! עזרתן לי מאוד!
אנסה את האפשרויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה