עזרה בקה לפלייבק שיר "מכתב לאחי" עבור ילדה אוטיסטית

• הוסף לסימניות
אודה מאוד למי שתוכל להעביר לפורום מוזיקה את בקשתי
לפלייבק של השיר מכתב לאחי של עדן בן זקן
עבור ילדה אוטיסטית שרוצה לחבר בעצמה מילים למנגינה הזו דווקא

• הוסף לסימניות
א. זה לא של עדן בן זקן, אלא של קובי אפללו...
ב. מה זה משנה בשביל מי זה? ואם את רוצה את זה לעצמך, לא יעזרו לך?

• הוסף לסימניות
אשמח שתכתבי לי מה המייל שלך
המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מצו"ב גם מה שהמרתי אבל פחות מוצלח

קבצים מצורפים

• מכתב לאחי קובי אפללו (1).mp3
    6.6 MB
  • שיר לבת מצוה (1) [music] (1).mp3
    5.8 MB
  • הוסף לסימניות
הפלייבק בבקשה!
תבדקי מה האיכות.
אשמח תמיד לענות על כל בקשה אם מתייגים אותי:)

• הוסף לסימניות
מהאינטרנט,
יש לך תוכנה טובה להמרה יותר מוצלחת?

קבצים מצורפים

• שיר לבת מצוה (1).mp3
    3.8 MB
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון, תודה רבה
את המרת את השיר המקורי, נכון?
יש לך אפשרות להמיר את השיר המצו"ב שהוא יותר בסגנון שמתאים לילדת בת מצווה [נדמה לי שהמקור שלו הוא מאחד המקומות כאן בפרוג אבל אני לא בטוחה]

קבצים מצורפים

• שיר לבת מצוה (1).mp3
    3.8 MB
  • הוסף לסימניות
המקורי
את רוצה בטון אחר?
לא הבנתי מה הכוונה שיתאים לילדת בת המצווה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה