כללי בקרוב: תוסף לתרגום מסמך אינדיזיין לכל שפה שתרצו -- לצפייה

• הוסף לסימניות
הנה סרטון קצר שמציג תוסף חדש שאני עובד עליו שנותן לתרגם מסמך אינדיזיין לכל שפה שרוצים ע"י שימוש ב-Google Translate: התרגום המלאכותי של גוגל.
התרגום נעשה בתוך אינדיזיין עצמו, ושומר על כל הפירמוט ועיצוב של המסמך -- רק השפה משתנה.
הסרטון באנגלית, אבל עם ההקדמה הנ"ל אפשר להבין בקלות מה קורה:

https://www.screencast.com/t/yoMpokVO

מי שחושב שיש לו שימוש לדבר הזה מוזמן ליצור קשר...

אריאל

• הוסף לסימניות
יש בדיקת איות לפי מילון עברי באינדיזיין להגהת טקסט?

• הוסף לסימניות
מדהים ביותר

• הוסף לסימניות
גאוני!

• הוסף לסימניות
אני מוצא שהתרגום מאנגלית לעברית לא משהו, אבל מעברית לאנגלית זה בכלל לא רע...

• הוסף לסימניות
אני מחכה לאלגריתימים היותר מורכבים, שידעו לתרגם לפי משפט ודקדוק.
זה כבר יהיה פצצה!

הרעיון שלך חזק, ובטח הרבה יזמינו.
יהיה מעניין לשמוע תגובות בהמשך.

- בהצלחה, חבר.

• הוסף לסימניות
תודה על האיחולים!
למעשה, התרגום של גוגל מעברית לאנגלית חזק ביותר -- שיחקתי עם זה ברבעון אקדמי שאני מעמד, וממש התפלאתי! עם התוסף הזה אפשר תוך זמן קצר להוציא חומר מעומד בהרבה שפות.
לגוגל כבר יש אלגוריתם מחודש, שהם קוראים לזה Neural Machine Translation או NMT. זה לא קיים לכל צמד שפות, אבל איפה שזה כן קיים, רואים מייד את ההבדל באיכות.

בקיצור, המצב אפילו היום זה שהתרגום האוטומתי הוא הרבה הרבה מעבר לתרגום של רצף מילים וזה אכן מתרגם לפי משפט ודקדוק.

כדאי לנסות!

• הוסף לסימניות
ועוד דבר -- לא צריך להזמין שום דבר. אפשר להוריד את התוסף בחינם מהלינק!
כדי לתרגם מסמכים אכן צריך לרכוש מעין "כרטיס" תרגום נטען, אבל העלות נמוכה מאוד: 20 ש"ח נותן 400,000 תווים שהם כ-150 או 200 עמודים!

• הוסף לסימניות
וואו צודק!
גוגל השתפר בהרבה.

מעניין אם יש 'ai' אלגריתם לתיקון דקדוק, והצעות שינוי משפט.
דוגמה: אני לא רוצה. = איני רוצה. = איני מעוניין.
אבל בצורה מקצועית וברמה אקדמית.

אם תמצא, ותצליח לשלבו בפלאגאין לדעתי רובם יקנו!
זה יחתוך את זמן ההגהה לחצי.

- בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה