כללי בקשה- החלפת וקטורי מאינדזיין לקורל

• פותח הנושא Esti
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי כאן קובץ של כמה תמונות וקטוריות עם סיומת של AI. אם מישהו יוכל להפוך לי את זה שאני יוכל לפתוח את זה בקורל.

תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
סליחה, הנה הקובץ...

קבצים מצורפים

• VECTOR.rar
    4.5 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אפשרי לפתוח דרך pdf ומשם לייבא לקורל

• הוסף לסימניות
לא כל גירסה קורל פותח PDF בכזה קלות.
ואיך שאני מבין אין לה אילוסטרייטר בכלל, אז אולי היא לא תצליח לעשות PDF.
מה שצריך זה לשמור כEPS.
מישהו רוצה לעזור?
(האינטרנט שלי כרגע איטי מאוד)

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אבל איך אני מייצאת את זה משם לקורל?

• הוסף לסימניות
או.קי. גררתי את הPDF לקורל אבל זה לא פתח לי אותו כמו שצריך... יש קצת עיוותים..

ולא, אין לי אילוסטרייטור...

• הוסף לסימניות
המרה ל-EPS

מקווה שיפתח...בהצלחה.

קבצים מצורפים

• 175.rar
    6 MB · צפיות: 10
  • 180 [Converted].rar
    4.2 MB · צפיות: 23
  • 181 [Converted].rar
    1.4 MB · צפיות: 14
  • 182 [Converted].rar
    1.2 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מצוין. ממש תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה