עזרה בקשה להנהלה

• הוסף לסימניות
נראה לי...
שכדאי מאוד להוסיף בתגובות אפשרות לחיוך פשוט, לא רק נקרע מצחוק.
כי...
לפעמים אני רוצה להראות שזה משמח אז האמוג'י הזה :) בדיוק לעניין
אבל אם...
נעשה את האמוג'י הזה :LOL: לא קלעתי למטרה
וייתכן מאוד...
שמי שהשקיע וכו וכו להגיב ייפגע ח"ו שזה אף אחד בפורום לא רוצה.
נדמה לי...
לסיום...
תודה רבה על כל התוכן המרתק הן מחברי הפורום ובעיקר למנהלים המיוחדים כל אחד בשמו יבורך
תודה רבה! רבה! מצדיע לכל אחד...(y)(y)(y)

• הוסף לסימניות
בדיוק חשבתי על זה השבוע 😊

• הוסף לסימניות
נכון מאד.
ואם כבר,
לא ממש הבנתי את ההבדל בין תודה לשכוייח,
אולי צריך להחליף את התודה ל: מסכים/מזדהה.
זה חסר לי הרבה
לדוג' אם מישהו נותן טיפ לנקיון:
אלו שאומרים תודה זה אומר שהם לא הכירו ומודים על הרעיון,
ואלו שמזדהים - זה יכול לעזור למי שלא מכיר כדי שיראה האם הטיפ באמת תועלתי

• הוסף לסימניות
נכון מאד.
ואם כבר,
לא ממש הבנתי את ההבדל בין תודה לשכוייח,
אולי צריך להחליף את התודה ל: מסכים/מזדהה.
זה חסר לי הרבה
לדוג' אם מישהו נותן טיפ לנקיון:
אלו שאומרים תודה זה אומר שהם לא הכירו ומודים על הרעיון,
ואלו שמזדהים - זה יכול לעזור למי שלא מכיר כדי שיראה האם הטיפ באמת תועלתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה